Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Deltidspersonal till APM Terminals

Publicerades: 10:e December 2018 Sista ansökningsdagen: saknas


Vi på Adecco söker nu efter deltidspersonal till APM Terminals i Göteborg. Är du studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning? Vi ser att du som söker tjänsten har körkort B, minst ett års arbetslivserfarenhet och trivs med ett mycket fysiskt arbete. Om detta stämmer in kan vi ha den perfekta tjänsten för dig!

Om tjänsten
Tjänsten som hamnarbetare innebär att du arbetar som surrare, arbetet är främst förlagt under dagtid några dagar i veckan. Detta är en tjänst där du kommer arbeta deltid under våren med goda chanser till sommarjobb på heltid under veckorna 28 till 32. För att ha möjlighet att arbeta under sommaren kommer även en utbildning på 3 veckor att genomföras under våren, denna är förlagd under 2-skift på både dagtid och kvällstid.

Som hamnarbetare kommer du arbeta med surrning, lastning och lossning av containrar. Maskinkörning kan också vara en del av arbetsdagen. Arbetet utförs utomhus, på hög höjd och arbetet sker både i grupp och enskilt. Kommunikation sker framförallt via komradio i arbetet vilket förutsätter att du har en tydlig kommunikativ förmåga. Då företaget arbetar mycket med globala kunder kan även kundkontakt på engelska förekomma.

I din roll som hamnarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Lastning och lossning av container
- Maskinkörning

Observera att du måste vara studerande eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% för att kvalificera dig för den här tjänsten.

Om dig
Vi söker dig som är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning och har minst ett års arbetslivserfarenhet. Du ska kunna arbeta minst en dag i veckan under dagtid för att vara kvalificerad för tjänsten. För att ha möjligheten till sommarjobb är det viktigt att du kan arbeta heltid under veckorna 28 till 32.

För tjänsten krävs också att du har fullständiga gymnasiebetyg samt innehar körkort B. Då arbetet är fysiskt och beläget utomhus är det av stor vikt att du trivs med ett fysiskt arbete och inte är rädd för att hugga i där det behövs.

Vidare ser vi att du är positiv, trygg i dig själv, ansvarstagande och trivs med lagarbete. Du ska även vara säkerhetsmedveten för att motverka att olyckor uppstår då du arbetar i en riskfylld arbetsmiljö, samt hanterar dyrbar gods och avancerad utrustning. Viktigt är också att du kan hantera stress och hålla fokus även i pressade situationer då det är högt tempo på terminalen.

Krav för tjänsten:
- Körkort B
- Fullständiga gymnasiebetyg
- Trivas med ett mycket fysiskt arbete
- Kunna arbeta minst en dag i veckan

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om APM Terminals
APM Terminals Gothenburg är Nordens största containerterminal mätt i godsvolym. Här skeppas mer än hälften av alla containrar till och från Sverige. APM Terminals, som varit verksam i Göteborg sedan 2012, tar emot både direktanlöp, oceangående fartyg som kommer direkt från andra världsdelar, samt feederfartyg och länkar på så sätt samman Göteborg med andra hamnar i Norra Europa. APM Terminals Gothenburg är den enda terminalen i Sverige som har möjlighet att hantera de största containerfartygen upp till en kapacitet på 20 000 TEU. Omkring hälften av all containertrafik till och från hamnen sker med järnväg, vilket innebär stora miljövinster. APM Terminals med huvudkontor i Haag, Nederländerna, har 22 000 medarbetare i 59 länder och omsätter 4,17 miljarder USD (2016).

För mer information besök www.apmterminals.com. 

Om anställningen
Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra.
Du får ett ramavtal i Adecco Student AB.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer Ob-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start under vinter/våren 2019. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Frida Axelsson via 031-7254530 eller frida.axelsson@adecco.se.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Deltidspersonal till APM Terminals, containerhantering, maskinkörning, surrning, sommarjobb, Göteborg, APM Terminals, Adecco


Varaktighet Tillsvidare
Löneform Fast lön

Klicka här för att söka jobbet

Adecco Sweden AB

http://www.adecco.se/

Yrkesområde:

Teknik / Ingenjör / Drift

Anställning:

Deltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

saknas

Plats:

Göteborg, Göteborg

Fler annonser från samma företag

Produktionspersonal till Fagersta Stainless Teknik / Ingenjör / Drift Västmanland

Teknisk Processoperatör till Plastex Teknik / Ingenjör / Drift Västerbotten

Testförare till Volvo provbana i Hällered Industri / Transport Älvsborg

Testförare till Volvo provbana i Hällered Industri / Transport Älvsborg

Redovisningsekonom till XR Logistik i Skövde Admin / Ekonomi Skaraborg

Servicetekniker till Wirtgen Sweden AB Industri / Transport Kronoberg

Kundservicemedarbetare till ALD i Täby Försäljning / Butik Stockholm

Liknande jobb på jobbaextra

PERFEKT EXTRAJOBB Teknik / Ingenjör / Drift Göteborg

VILL DU SKOTTA SNÖ NÄR SNÖJOUREN KALLAR? Teknik / Ingenjör / Drift Göteborg

Testingenjör till fordonsindustrin Teknik / Ingenjör / Drift Göteborg

Vi söker en vaktmästare till kund i Uddevalla Teknik / Ingenjör / Drift Göteborg

VILL DU SKOTTA SNÖ NÄR SNÖJOUREN KALLAR? Teknik / Ingenjör / Drift Göteborg

Deltidspersonal till APM Terminals Teknik / Ingenjör / Drift Göteborg

Studerat mekatronik, elektro, data eller teknisk fysik?... Teknik / Ingenjör / Drift Göteborg

0.12052798271179