Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Studerat mekatronik, elektro, data eller teknisk fysik? DevPort söker dig!

Publicerades: 27:e November 2018 Sista ansökningsdagen: 15:e Januari 2019


DevPort är ett expansivt teknikkonsultbolag med huvudkontor i Göteborg och kontor i Linköping, Södertälje och Stockholm. Med huvudfokus på fordonsindustrin sysselsätter vi drygt 400 konsulter med uppdrag inom Produktutveckling, Inbyggda system, IT, Produktion & Logistik. Inom våra teknikområden tillhandahåller vi även utbildningar till våra medarbetare och kunder.

Är du kanske nyutexaminerad ingenjör och ska söka ditt första jobb? Tycker du kanske att Active Safety och sensor fusion verkar spännande? Eller är det elektrifiering av framtidens fordon som är din grej? Eller kanske brinner du för mjukvaruutveckling och vill vara med och utveckla nästa generations nätverk i ett in-house projekt? Vill du dessutom ha bland marknadens bästa erbjudande vad gäller lön? Kika hit!

Arbetsbeskrivning
På DevPort söker vi efter duktiga och drivna juniora ingenjörer som är intresserade av att arbeta inom fordonsindustrin. Vi söker dig som kanske redan har avslutat dina studier eller som under våren eller till sommaren kommer att bli färdig inom elektroteknik, mekatronik, datateknik eller teknisk fysik. 

Vi har uppdrag inom flertalet spännande områden där vårt jobb är att hitta ditt drömuppdrag. Vi matchar helt enkelt uppdrag med din utbildning, erfarenhet och dina intressen. Det kan exempelvis handla om test och verifiering inom Active Safety (ADAS, SOD, SRS m.fl), elektrifiering, mjukvaruutveckling i C för nästa generations nätverk eller av ett testramverk för fordonets infotainment eller funktionsutveckling i Matlab och Simulink.

Utöver ett spännande uppdrag erbjuder vi också bland marknadens bästa löner och förmåner för våra anställda. Detta i kombination med fina ramavtal och vårt stora kontaktnät i branschen gör att vi har möjlighet att hitta rätt uppdrag för just dig. 

Vi berättar gärna mer om oss vid ett personligt möte.
Kvalifikationer
För att vara aktuell för de uppdrag vi har att erbjuda ska du ha en YH-, högskole- eller civilingenjörsexamen inom elektroteknik, mekatronik, datateknik eller teknisk fysik. Du ska ha ett intresse för tekniken inom fordonsindustrin och vara nyfiken på konsultbranschen. Det är meriterande om du på något vis har erfarenhet av fordonsindustrin genom examensarbete, projekt och/eller sommarjobb. Körkort B är ett krav för vissa typer av uppdrag men inte alla.

Om DevPort
På DevPort är vi stolta över våra medarbetare och att samarbeta med flera av världens främsta fordonstillverkare och företag inom försvarsindustrin och andra utvecklingsintensiva branscher.

Vi präglas av en familjär kultur med gemenskap, entreprenörskap, kompetens och trygghet som genomsyrar företagets verksamhet och bidrar till en trevlig och inspirerande arbetsplats.

Vi fokuserar till största del på uppdrag inom forskning och utveckling som utförs på plats hos våra kunder eller från något av våra satellitkontor. Vår målsättning är att vara bäst i branschen på att matcha rätt person till rätt uppdrag med fokus på personlig utveckling.

Vi erbjuder
DevPort har omfattande ramavtal och erbjuder dig ett stort urval av uppdrag hos våra framgångsrika och spännande kunder där uppdragens art och längd varierar. 

Genom att vara lyhörda för vad som är viktigast för just dig, strävar vi efter att kunna ge dig ett av marknadens absolut bästa erbjudanden vad gäller kompetensutveckling, lön och andra förmåner.

Vi berättar gärna mer om oss, vilka uppdrag vi har samt vad vi kan erbjuda just dig vid ett personligt möte.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan snarast då tjänsterna tillsätts löpande!

Är detta uppdrag inte riktigt det du söker men är intresserad av att arbeta på DevPort? Då är du varmt välkommen att skicka ett mail till malin.pajnert@devport.se. Vi återkopplar om vi har något vi tror matchar din profil och intressen.
 

DevPort gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
#inbyggdasystem #IT


Varaktighet Tillsvidare
Löneform Fast + rörlig

Klicka här för att söka jobbet

DevPort AB

http://http://devport.se

Yrkesområde:

Teknik / Ingenjör / Drift

Anställning:

Heltid

Antal platser:

2

Sista ansökningsdag:

15:e Januari 2019

Plats:

Göteborg, Göteborg

Fler annonser från samma företag

Vi söker partnerbolag/partners - Business Analysts inom... Data & IT Göteborg

Studerat mekatronik, elektro, data eller teknisk fysik?... Teknik / Ingenjör / Drift Göteborg

Ingenjör till test och verifiering inom fordonsbransche... Teknik / Ingenjör / Drift Göteborg

Vi söker en testingenjör inom aktiv säkerhet! Teknik / Ingenjör / Drift Göteborg

Vi söker dig som vill arbeta med mjukvaruutveckling i ... Teknik / Ingenjör / Drift Göteborg

Liknande jobb på jobbaextra

Studerat mekatronik, elektro, data eller teknisk fysik?... Teknik / Ingenjör / Drift Göteborg

Deltidspersonal till APM Terminals Teknik / Ingenjör / Drift Göteborg

VILL DU SKOTTA SNÖ NÄR SNÖJOUREN KALLAR? Teknik / Ingenjör / Drift Göteborg

Vi söker en vaktmästare till kund i Uddevalla Teknik / Ingenjör / Drift Göteborg

Testingenjör till fordonsindustrin Teknik / Ingenjör / Drift Göteborg

PERFEKT EXTRAJOBB Teknik / Ingenjör / Drift Göteborg

VILL DU SKOTTA SNÖ NÄR SNÖJOUREN KALLAR? Teknik / Ingenjör / Drift Göteborg

0.38052701950073