Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Om Jobbaextra.se

Jobbaextra.se är Sveriges jobbsajt med fokus på extrajobb. Vår målsättning är att erbjuda arbetstagare och arbetsgivare en funktionell och lättanvänd jobbsajt. Vi arbetar ständigt med att förbättra tekniken och funktionaliteten på sajten och försöker löpande uppdatera och förbättra vår tjänst.

Affärsidé och målsättning

Jobbaextra.se skall vara ett enkelt och snabbt alternativ för både arbetsgivare och arbetstagare när det gäller att hitta personal respektive jobb.

Jobbaextra.se:s historia

2005-APRIL

Ludvig Andén köper domännamnet Jobbaextra.se med avsikten att starta en jobbsajt som enbart är fokuserad på extrajobb.

2005-DECEMBER

Jobbaextra.se lanseras för första gången i en enkel version med enbart annonser och jobbevakning. Sajten växer sakta under ett par år.

2007-JULI

Ett nytt arbete påbörjas med att nylansera Jobbaextra.se. Medlemsfunktionalitet för både arbetstagare och arbetsgivare byggs in i sajten. Sökfunktionaliteten utvecklas också ytterligare ett steg. Mot slutet av 2007 har Jobbaextra.se omkring 10 000 unika besökare/månad och drygt 1500 medlemmar.

2008-JANUARI

En ny CV-funktion byggs in i sajten vilken gör det möjligt för arbetstagare att lägga upp sitt CV på Jobbaextra.se och arbetsgivare får således möjligheten att söka bland CV:n på sajten.

Jobbaextra.se växer under våren till över 3000 medlemmar och mer än 30 000 unika besökare per månad. Webbplatsen uppmärksammans även under våren i flera stora tidningar som exempelvis Metro, Stockholm City, Uppsala Nya Tidning och diverse studenttidningar.

2010-JUNI

Draft Invest AB köper Jobbaextra.se för att utveckla och underhålla tjänsten.

2011- DECEMBER

Helt ny version av Jobbaextra.se lanseras

0.031267881393433