Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Tech Researcher till Stockholm Headhunting

Publicerades: 1:e November 2018 Sista ansökningsdagen: 31:e December 2018


Stockholm Headhunting är ett av Sveriges mest framgångsrika företag inom Tech Headhunting. Vi fortsätter vår expansion och söker därför en Tech Researcher till vårt kontor på Floragatan i centrala Stockholm.

Om rollen

Som Tech Researcher kommer du att arbeta i ett tight team med våra Tech Headhunters. Tillsammans träffar ni våra kunder för att ta en kravprofil, därefter är det du som börjar kartläggningen av kandidater och som tar den första kontakten med dem. Ditt arbete är avgörande för att vi ska kunna hjälpa våra kunder att hitta deras nästa tech-stjärna. De allra flesta som vi vill rekrytera sitter bekvämt idag och söker inte aktivt efter nytt jobb, vilket gör att du aktivt måste sälja in uppdrag och matcha våra kandidaters kompetens med kundens kravprofil. Till din hjälp har du även ett starkt team med duktiga och stöttande Tech Researchers som verkligen vill att du lyckas i rollen. Naturliga utvecklingsvägar för dig framåt kan t ex vara att utmanas som Tech Researcher och Tech Recruiter i konsultrollen, eller att fortsätta internt som Tech Headhunter.

Om dig

Vi tror att du är en junior akademiker med någon form arbetslivserfarenhet, troligtvis inom rekrytering/bemanning eller service, men överlägset viktigast är såklart du som person. Vi vill alltid erbjuda högsta kvalitet och du måste ha god förståelse för vad det innebär i praktiken. Säljerfarenhet ser vi som ett stort plus, men en "krängande" säljstil hjälper dig inte i den här rollen. Vi förutsätter att du har ett intresse för IT och Tech, även om vi kommer att lära dig allt du behöver kunna för att lyckas i rollen.

Om Stockholm Headhunting

Stockholm Headhunting är ett av Sveriges mest framgångsrika företag inom Tech Headhunting med gemensam målsättning att hjälpa våra kunder och kandidater att hitta varandra. Vi arbetar med flera av de mest attraktiva företagen på marknaden, som t ex Avanza, King, H&M, Volvo och Spotify Business. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och att skapa goda relationer med våra kunder, vilket innebär att vi inte tar på oss vilka uppdrag som helst och hellre tackar nej än tar på oss ett uppdrag vi inte kan hjälpa till med. Vi jobbar nära våra kunder för att skapa långsiktiga samarbeten och över 80% av våra uppdrag är återkommande kunder. De flesta nya kunder hör av sig till oss efter rekommendation från andra. Vi arbetar även med en konsultverksamhet inom rekrytering, employer branding och processfrågor där vi mött en mycket stark efterfrågan hos våra kunder.

Vi erbjuder en bra lön med möjlighet till provision och andra förmåner, så som den senaste tekniken från Apple som arbetsredskap. Du kommer att vara del av en platt organisation där du har möjlighet att verkligen påverka och skapa värde både internt och hos de organisationer vi arbetar med. Vi som arbetar på Stockholm Headhunting är ett tight och sammansvetsat gäng som har flera års erfarenhet av headhunting och rekrytering inom IT och Tech. 

Låter detta intressant? Ansök via vår hemsida så snart som möjligt då urval sker löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Frida Modig på 070-7406896.


Varaktighet Tillsvidare
Löneform Månadslön - Fast plus rörlig lön

Klicka här för att söka jobbet

Stockholm Headhunting AB

http://www.stockholmheadhunting.se

Yrkesområde:

Admin / Ekonomi

Anställning:

Heltid

Antal platser:

2

Sista ansökningsdag:

31:e December 2018

Plats:

Stockholm, Stockholm

Fler annonser från samma företag

Applikationskonsult till Itello Stockholm

Senior Javautvecklare till Avanzas Plattformsteam Stockholm

Javautvecklare till Avanza Data & IT Stockholm

Senior Android developer to Fishbrain Stockholm

Data Engineer to SVT Stockholm

Tech Researcher till Stockholm Headhunting Admin / Ekonomi Stockholm

Fullstackutvecklare till Avanza Data & IT Stockholm

Liknande jobb på jobbaextra

Kaffeservicevärd på deltid till Nya Karolinska i Solna Admin / Ekonomi Stockholm

Kundfokuserad kreditbedömare till Nordea Finans Admin / Ekonomi Stockholm

Extrajobb som säljare Admin / Ekonomi Stockholm

Extrajobba med läxhjälp, Matematik och fysik, Nacka Admin / Ekonomi Stockholm

Meriterande extrajobb som kontorsassistent Admin / Ekonomi Stockholm

Administratörer på deltid till en av Sveriges mest attr... Admin / Ekonomi Stockholm

Administrativ assistent till Red Bee Media Admin / Ekonomi Stockholm

0.1769380569458