Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Vi söker en driven Utvecklingsprojektledare

Publicerades: 12:e December 2018 Sista ansökningsdagen: 10:e Januari 2019


Som Development Project Manager hos oss kommer du att ingå i avdelningen Engineering & Documentation och driva våra utvecklingsprojekt. Arbetet innebär att utreda och ta fram underlag för bedömning av potentiella utvecklingsprodukter och framtagning av nya produkter. I arbetet ingår också att ansvara för att samordna tester och funktionskrav vad gäller förändringar av våra befintliga och nyutvecklade produkter.

Du har en ingenjörsexamen och flera års erfarenhet av projektledning, gärna från internationell miljö. Vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund och erfarenhet av automatiserade maskiner och system.

Som person är du drivande och motiveras av att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra. Du uppskattar att samarbeta med olika typer av personer och i olika miljöer. Du har goda ledaregenskaper på så sätt att du är tydlig i din kommunikation och har förmågan att entusiasmera dina medarbetare. Då vårt koncernspråk är engelska är det viktigt att du kan kommunicera i tal och skrift lika bra på engelska som på svenska.


Swisslog är en global koncern som levererar logistiklösningar för lager, distributionscentraler och sjukhus. Företaget är sedan 2015 del av KUKA-koncernen och tillsammans är vi världsledande när det gäller automationslösningar. Läs mer på www.swisslog.com och se klipp på http://www.youtube.com/user/SwisslogWDS

På Swisslog Pallet Technology Center i Boxholm utvecklar, producerar och levererar vi automatiska staplingskranar (Vectura), transportörer (ProMove) och skyttelsystem (Powerstore) inklusive PLC- och PC-baserade styrsystem. Tillsammans med våra systerföretag kan vi kombinera och leverera olika produkter och system för att matcha varje enskild kunds behov. Vi arbetar projektorienterat vilket innebär många spännande utmaningar och anpassningar. Just nu pågår många kundprojekt, samtidigt som det satsas mycket på utveckling av nya produkter och lösningar. Antalet sysselsatta på Swisslog i Boxholm är ca 250 personer.


Varaktighet Tillsvidare

Klicka här för att söka jobbet

SWISSLOG-ACCALON AB

Yrkesområde:

Teknik / Ingenjör / Drift

Anställning:

Heltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

10:e Januari 2019

Plats:

Boxholm, Östergötland

Fler annonser från samma företag

Swisslog söker Elkonstruktörer Teknik / Ingenjör / Drift Östergötland

Vi söker en driven Utvecklingsprojektledare Teknik / Ingenjör / Drift Östergötland

Liknande jobb på jobbaextra

Sommarjobb: Kvalitet och Hållbarhet Teknik / Ingenjör / Drift Östergötland

Sommarjobb: Montör Teknik / Ingenjör / Drift Östergötland

0.36202311515808