Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Iris söker pedagogiskt stöd till Falun

Publicerades: 4:e December 2018 Sista ansökningsdagen: 31:e December 2018


Iris har hjälpt människor från utanförskap till egen försörjning i över hundra år. Än idag arbetar Iris för att möjliggöra inträde på arbetsmarknaden genom att erbjuda funktionsstärkande insatser, integration och matchning. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna i syfte att nå egen försörjning. Irisgruppen som består av verksamheterna Iris, Medlearn och Competens har en omsättning på cirka 450 MSEK och drygt 600 anställda på ca 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs gärna mer på www.iris.se och www.irisgruppen.se

.

Brinner du för att hjälpa andra människor i deras studier? Då är detta tjänsten för dig! 

Dina arbetsuppgifter 
Har du mer att ge och vill jobba extra? Brinner du för att hjälpa andra människor i deras studier? Då är detta tjänsten för dig! 

Inför vårt uppdrag Individuellt Pedagogiskt Stöd vid Utbildning (IPSU) söker vi en kollega för en tjänst som pedagogiskt stöd för timanställning. Denna tjänst passar perfekt för dig som är pensionär, student eller vill arbeta extra vid sidan av en annan huvudsaklig sysselsättning. Du kommer att arbeta i vårt verksamhetsområde kring Falun. Uppdraget är att hjälpa våra deltagare att klara av sin utbildning. Deltagarna har på grund av någon funktionsnedsättning särskilda behov av stödjande och kompenserande insatser i utbildningssituationen. Du kommer att arbeta som ett pedagogiskt stöd till deltagare för att de själv ska kunna tillgodogöra sig strategier och studietekniker. I ditt arbete kommer du ha mycket kontakt med samordnaren på utbildningsorten och lärare på utbildningen. Dokumentation och övrig administration kopplat till uppdraget förekommer.    
  
Din profil  
Vi söker dig som har erfarenhet från liknande insatser samt erfarenhet av arbete med kognitiva hjälpmedel, som exempelvis att använda mobiler, appar eller dataprogram som stöd. Du bör även ha kunskap om hur funktionsnedsättningar påverkar inlärningssituationer och vilket stöd som behövs i dessa situationer. 
  
Som person är du lösningsfokuserad, lyhörd och positiv. Du har förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter, att hålla uppsatta tidsramar och har datavana. Du har lätt för att skapa kontakt och underhålla relationer och konstruktiv i din kommunikation. Vidare tycker du det är roligt och är bra på att motivera andra och har en affärsmässig medvetenhet där måluppfyllelse också är viktigt. 

Vi erbjuder  
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern där vi arbetar över bolagsgränserna för att utbyta kunskap och driva utvecklingen framåt. Tillsammans skapar vi en lärande organisation som ständigt ökar sin totala kompetens, därför satsar vi på din kompetensutveckling. Vi värnar om en hållbar arbetsplats där alla ska känna arbetsglädje. Våra verksamheter har en gemensam värdegrund och pedagogisk plattform. Iris värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Ytterligare information 
Tjänsten är en timanställning och tillträde gäller enligt överenskommelse. Vi söker någon som kan arbeta vid behov då verksamheten i perioder behöver mer resurser och i perioder mindre. Omfattningen på tjänsten förväntas vara i perioder mellan 20-80% men självklart med hänsyn till kandidatens önskemål.  

För frågor kring tjänsten, kontakta regionchef Susanna Flamborg 026-2805364. För frågor kring processen, maila: iris.rekrytering@iris.se. 

Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt dock senast den 31 december. Varmt välkommen med din ansökan!


Varaktighet 6 månader eller längre
Löneform Fast månads- vecko- eller timlön

Klicka här för att söka jobbet

Irisgruppen

Yrkesområde:

Extrajobb / Övrigt

Anställning:

Deltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

31:e December 2018

Plats:

Falun, Dalarna

Fler annonser från samma företag

Iris Hadar söker pedagogiskt stöd till Gällivare Extrajobb / Övrigt Norrbotten

Iris Hadar söker pedagogiskt stöd till Gällivare Extrajobb / Övrigt Norrbotten

Iris söker pedagogiskt stöd till Hudiksvall Extrajobb / Övrigt Gävleborg

Extrajobb som pedagogiskt stöd till Iris Extrajobb / Övrigt Västernorrland

Iris Hadar söker specialpedagog till Sundsvall Utbildning Västernorrland

Iris Hadar söker pedagogiskt stöd till Gällivare Extrajobb / Övrigt Norrbotten

Iris söker pedagogiskt stöd till Falun Extrajobb / Övrigt Dalarna

Liknande jobb på jobbaextra

Barnvakt / extrajobb, Mora Extrajobb / Övrigt Dalarna

Barnvakt / extrajobb, Borlänge kommun Extrajobb / Övrigt Dalarna

Barnvakt / extrajobb, Borlänge Extrajobb / Övrigt Dalarna

Barnvakt / extrajobb, Ludvika Extrajobb / Övrigt Dalarna

Personlig assistent till aktiv kille i Ludvika - sommar... Extrajobb / Övrigt Dalarna

Sommarvikarie 2019-Omsorgsassistent/Boendestödjare Extrajobb / Övrigt Dalarna

Iris söker pedagogiskt stöd till Falun Extrajobb / Övrigt Dalarna

0.24300694465637