Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Heltidsjobb som CNC-operatör i Piteå!

Publicerades: 20:e November 2018 Sista ansökningsdagen: 18:e December 2018


Vi söker nu en CNC-operatör till Nordic Wear Parts AB i Piteå. Har du jobbat som CNC-operatör tidigare? Är du noggrann, ansvarstagande och har stort intresse för teknik? Då har vi jobbet för dig!

Som CNC-operatör i svarv och fräsmaskiner är din huvuduppgift att tillsammans med dina kollegor hantera produktionsutrustning. Det finns även goda möjligheter till större ansvarsområden som t.ex. driftledning/organisering och materialbeställning. Tjänsten är på heltid och arbetet utförs på vardagar under kontorstiderna 07:00 – 16:00.

Tjänsten beräknas starta så snart vi hittat rätt kandidat och inleds med en provanställning på 6 månader som övergår till en tillsvidare. Detta är ett rekryteringsuppdrag, vilket innebär att du blir anställd hos Nordic Wear Parts AB (NwP) och StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen.

NwP utvecklar och tillverkar produkter till basindustrin. De tillverkar en mängd olika produkter till sina kunder, ofta i korta serier. De tillverkar och levererar även sin egenutvecklade produkt, ett transportörkedjehjul med utbytbara tandluckor till basindustrin. NwP följer IF Metall:s kollektivavtal.

Vid näringslivets dag vann NwP ”årets startup 2018” med motiveringen: ”Med en lösning vars funktioner har prickat helt rätt avseende kundnytta och med ett patent som främjar stora tillväxtmöjligheter på en nationell och internationell marknad.

Din profil
Vi söker dig som är social, driven och ambitiös. Det är krav på att du har tidigare arbetslivserfarenhet som CNC-operatör och har ritningsförståelse. Även meriterande om du har erfarenhet från ställ, programmering samt bearbetning i svarv och fräsmaskiner. Det är även krav på Svenska, Engelska, B-körkort och tillgång till egen bil. Det är önskvärt och mycket meriterande om du har erfarenhet av beredning med CAM programvara eller erfarenhet av styrsystem som Heidenhain/ HAAS samt erfarenhet av driftledning. Vi ser gärna att du har lätt för att samarbeta med andra, att du har lätt för att lära dig nya saker samt har ett stort intresse för teknik.

För att vara aktuell för tjänsten ska du uppfylla kraven (se ovan) och visa stort intresse för tjänsten. Intervjuer och urval görs löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt person. Låter detta intressant? Tveka då inte utan sök redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se


Varaktighet Tillsvidare
Löneform Fast lön

Klicka här för att söka jobbet

StudentConsulting

www.studentconsulting.com

Yrkesområde:

Industri / Transport

Anställning:

Heltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

18:e December 2018

Plats:

Piteå, Norrbotten

Fler annonser från samma företag

Heltidsjobb som CNC-operatör i Piteå! Industri / Transport Norrbotten

Produktionsmedarbetare på deltid sökes! Industri / Transport Göteborg

Maskinoperatör/CNC-Operatör sökes till heltidstjänst i ... Industri / Transport Skåne

Maskinoperatör/CNC-Operatör sökes till heltidstjänst i ... Industri / Transport Skåne

Kyltekniker/kylmontör sökes till heltidstjänst i Tomeli... Teknik / Ingenjör / Drift Skåne

Kyltekniker/kylmontör sökes till heltidstjänst i Tomeli... Teknik / Ingenjör / Drift Skåne

Medarbetare inom kundtjänst och administration sökes ti... Admin / Ekonomi Skåne

Liknande jobb på jobbaextra

SCA söker Sommarvikarier i Piteå! Industri / Transport Norrbotten

Extrapersonal, chaufför Industri / Transport Norrbotten

SCA söker Sommarvikarier i Piteå! Industri / Transport Norrbotten

0.10274004936218