Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Specialist Applikationsdrift

Publicerades: 13:e November 2018 Sista ansökningsdagen: 16:e December 2018


Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i landstinget
http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av landstingets kärnverksamhet och en förutsättning för en stor del av den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns ca 145 medarbetare på orterna Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Läs gärna mer på:
http://ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/yrken-landstinget/arbeta-med-it-i-landstinget/

Enheten IT Applikation har det tekniska ansvaret för landstingets cirka 200 IT-system och hela deras livscykel samt ansvarar för klientförvaltning. Våra medarbetare uppskattar att få arbeta nära verksamheten och känner stolthet över att få bidra till viktiga samhällsfunktioner. Vi är duktiga på att ta tillvara varandras kompetenser och respekterar varandras olikheter.

Om du väljer att leva, bo och arbeta i Kalmar län får du ett rikare liv där karriär, familjeliv och fritid kan kombineras. Hos landstingets IT värnar vi om våra medarbetare och arbetar aktivt med att erbjuda en god arbetsmiljö och ett hållbart arbetsliv, t ex genom flexibla arbetstider och löpande teamutveckling. Inom organisationen finns stor variation på arbetsområden och utvecklingsmöjligheter för den som är redo för nästa steg.

Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju före sista ansökningsdag. Skicka därför gärna in din ansökan redan idag.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig ett arbete som specialist inom applikationsdrift, en helt ny roll där du har en nyckelfunktion i att utveckla framtidens digitala plattform inom landstinget. Här arbetar du i länets mest komplexa IT-miljö, där allt bedrivs inhouse. I denna seniora roll har du en spännande uppgift där du driver förbättringsarbetet inom drift och förvaltning av våra viktiga IT-system.

-Vi jobbar i frontlinjen med digitalisering av de samhällsviktiga funktioner som bedrivs inom landstinget som till exempel vård och kollektivtrafik, vilket gör jobbet så intressant och meningsfullt, säger Michael Ceder, enhetschef för IT Applikation.

Denna roll är en central funktion i enhetens strategiska utveckling där du har en teamövergripande roll för att utveckla driften av applikationer och databaser. Du stödjer teamen med allt från teknisk design till förvaltning och avveckling för att optimera verksamheten på lång sikt. Du säkerställer att mätdata analyseras, att larmhantering och övervakning proaktivt utvecklas samt att hela driftmiljön optimeras. Du arbetar aktivt i processen Continual Service Improvement som har till uppgift att ständigt förbättra hela vår IT-leverans. Du har möjlighet att vara med och forma tjänsten och bidra med dina specialistkunskaper.

Din arbetsplats är i våra trivsamma lokaler i centrala Kalmar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
- relevant högskoleutbildning som t ex IT-ingenjör eller systemvetare alternativt annan utbildning och erfarenhet som bedöms likvärdig
- mycket goda kunskaper och mångårig erfarenhet från arbete med applikations- och databasdrift
- erfarenhet av att ta fram design av större tekniska lösningar
- ett processorienterat arbetssätt och är välbekant med ITIL

Som person är du strukturerad, noggrann, drivande och har ett strategiskt tänkande. Du är bra på att kommunicera både i tal och skrift. För att trivas bra hos oss är du en person som värdesätter samarbete och tycker om att dela med dig av din kunskap och har ett brinnande intresse för att kontinuerligt uppdatera din kunskaper. Du trivs med att arbeta i team, ta egna initiativ och jobba självständigt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För arbetet behöver du ha körkort.


Varaktighet Tillsvidare
Löneform Vi tillämpar individuell lönesättning

Klicka här för att söka jobbet

Landstinget i Kalmar Län

www.ltkalmar.se

Yrkesområde:

Data & IT

Anställning:

Heltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

16:e December 2018

Plats:

Kalmar, Kalmar

Fler annonser från samma företag

Sommarjobb Vaktmästare Teknik / Ingenjör / Drift Kalmar

Sommarjobb ambulanspersonal Vård / Hälsa / Skönhet Kalmar

Sjuksköterska helg, avd. 32A och 32B Vård / Hälsa / Skönhet Kalmar

Sjuksköterska, geriatrik avd. 32A och 32B Vård / Hälsa / Skönhet Kalmar

Sommarjobb Tvättbiträde Industri / Transport Kalmar

Sommarjobb läkarassistent till Primärvården Vård / Hälsa / Skönhet Kalmar

Specialist Applikationsdrift Data & IT Kalmar

Liknande jobb på jobbaextra

Fälttekniker på uppdrag av Fujitsu, deltid! Data & IT Kalmar

0.12027096748352