Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Ingenjör med systemkunskap och sinne för kundnytta

Publicerades: 7:e November 2018 Sista ansökningsdagen: 7:e December 2018


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att stötta våra kunder i deras arbete med att effektivisera verksamhetsprocesserna eller hjälpa till med införandet av vårt system. En stor del av arbetet sker ute hos våra kunder där du anpassar vårt system efter kundens behov. Du kommer arbeta nära produktutveckling och sälj-och marknadsorganisationen.
Tjänsten innebär resor, främst inrikes, men även resor till övriga världen kan förekomma i framtiden beroende på din egen drivkraft.


Med din bakgrund är du med och förstärker vårt konsultteam. Genom att jobba som applikationskonsult stöttar du kunderna under implementation, drift och förvaltning i form av processförändringar eller liknande.
Arbetet är självständigt i nära arbete med kunder men även som en del i bolaget med kontakt med såväl produktutveckling som marknad och försäljning.

Vi söker dig som är högskoleingenjör med erfarenhet av konsultbranschen. Du har en hög social kompetens, är kundorienterad och strukturerad. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra samt är kommunikativ och analytisk.

Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning eller konstruktion. Det är även meriterande om du har kunskaper inom CAD/CAE. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Då du kommer att resa i tjänsten är det ett krav att du innehar B-körkort.


Ides AB är inne i en expansion med en ökad förfrågan på vår programvara och tjänster. Hos oss har du stora möjligheter att utvecklas och att påverka såväl dina egna arbetsuppgifter som resultat för företaget.
Vi på Ides utvecklar vår egen programvara med applikationer för bland annat CAD, elkonstruktion, processkonstruktion, byggkonstruktion, underhåll samt dokumenthantering. Programvarufamiljen heter MasterConcept med produktvarumärken som elMaster, proMaster och docMaster.

Vi är ett modernt företag med högt i tak bestående av trevliga arbetskamrater i trivsamma lokaler. Vårt huvudkontor är centralt beläget i Linköping och vi har också kontor i centrala Göteborg, Västerås samt Shanghai, Kina.


Varaktighet Tillsvidare


Ansökan skickas till jobs@idesglobal.com och märk den med Applikationskonsult

Ides AB

Yrkesområde:

Teknik / Ingenjör / Drift

Anställning:

Heltid

Antal platser:

2

Sista ansökningsdag:

7:e December 2018

Plats:

Linköping, Östergötland

Fler annonser från samma företag

Företagssäljare inom bygg- och anläggningsbranschen Försäljning / Butik Östergötland

Ingenjör med systemkunskap och sinne för kundnytta Teknik / Ingenjör / Drift Östergötland

Liknande jobb på jobbaextra

Sommarjobb: Kvalitet och Hållbarhet Teknik / Ingenjör / Drift Östergötland

Sommarjobb: Montör Teknik / Ingenjör / Drift Östergötland

0.35795998573303