Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Vård och omsorgsvlärare vikariat till Praktiska Gymnasiet Södertälje

Publicerades: 5:e Oktober 2018 Sista ansökningsdagen: 4:e December 2018


Redan 1999 startade Praktiska Gymnasiet sin första skola. Sedan dess har vi vuxit och idag har vi 33 skolor runt om i Sverige. Vi arbetar hela tiden efter att utvecklas och driva vår idé framåt för att varje elevs utbildning ska bli den bästa.

Många företag längtar efter någon som vill ha jobb direkt efter gymnasiet. Det råder stor brist på arbetskraft i många praktiska yrken, inte bara i Sverige, utan även i resten av världen. Vårt samarbete med de olika branscherna gör att vi håller koll på vad marknaden behöver för arbetskraft. Vi utbildar för att det ska leda till jobb. 

Om tjänsten

Vi söker förstärkning på skolan med en yrkeslärare inom Vård och omsorgsprogrammet med som kan börja omgående och som är hungrig på att odla jobbsugna talanger. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda dina elever dit! Tjänsten innebär att du som lärare ska planera och bedriva undervisning enligt gällande läroplaner tillsammans med dina kollegor på programmet. Du ska vilja arbeta nära arbetslivet då våra elever är lärlingar och det krävs att du kan samarbeta med deras praktikplatser och besöka dem ofta. Du ska kombinera teori med praktik för eleverna. Du kommer även att fungera som mentor för eleverna samt vara delaktig i gemensam planering på skolan och vid olika evenemang. Vi är en liten skola så alla hjälps åt med det som behöver göras.

Praktiska Gymnasiet i Södertälje är en liten skola med en stor gemenskap. Vi ligger i nyrenoverade lokaler i Moraberg, mitt bland många av de industrier som eleverna gör sin APL/ praktik på. Skolan erbjuder 11 yrkesprogram/ utbildningar. Vi har i dagsläget ca 250 elever och 35 personal. Vi skräddarsyr utbildningen efter elevens behov och förutsättningen. Undervisningen sker ofta i små grupper där bland annat elevhälsoteamet är med och erbjuder pedagogiskt stöd för att underlätta anpassningen efter elevens behov och förutsättning.

Tjänsten är ett 100% vikariat med chans till förlängning med start enligt överenskommelse.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har ett stort engagemang och drivkraft och vill bidra till att verksamheten uppnår uppsatta mål. De personerna som vi ser hos oss är kreativa och öppna för nya idéer och tankesätt. Utöver detta söker vi efter någon som brinner för att utbilda och arbeta med ungdomar och som har varje elevs bästa i fokus. Arbetsuppgifterna är varierande och det krävs att du kan prioritera din tid.
Vi söker i första hand dig som är legitimerad lärare med ett stort kontaktnät inom branschen. Vi ser det som en stor merit om du arbetat flera år inom den bransch som du skall undervisa inom för att verklighetsförankra utbildningen. Du ska gärna ha arbetat som handledare i branschen för att veta hur lärlingsutbildningar genomförs. Du ska ha en pedagogisk skicklighet och som är väl förtrogen med skolans regelverk. Det är en stor merit om du även har legitimation inom de gymnasiegemensamma ämnena.
Du skall även ha IT vana då det krävs att våra lärare kan hantera de administrativa program skolan använder. Kan du tala fler språk är det en merit men inget krav.

 

Är du den vi söker?

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 181204. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Åsa Knifh på 070-248 12 23 eller via mail asa.knifh@praktiska.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.academedia.se.


Varaktighet 3 - 6 månader
Löneform Enligt överenskommelse

Klicka här för att söka jobbet

Praktiska Gymnasiet

www.academedia.se

Yrkesområde:

Utbildning

Anställning:

Heltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

4:e December 2018

Plats:

Södertälje, Stockholm

Fler annonser från samma företag

Svenska som andraspråkslärare till Praktiska Gymnasiet ... Utbildning Stockholm

Vård och omsorgsvlärare vikariat till Praktiska Gymnasi... Utbildning Stockholm

Ellärare till Praktiska Gymnasiet i Uppsala Utbildning Uppsala

Vi söker en gymnasielärare i Engelska 5 och 6 till Prak... Utbildning Skåne

Vi söker en lärare i Matematik 1 och 2 till Praktiska i... Utbildning Skåne

Rektor till Praktiska gymnasiet i Karlstad Admin / Ekonomi Värmland

Skolsköterska till två gymnasieskolor i Bromma! Vård / Hälsa / Skönhet Stockholm

0.29076910018921