Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Fondia söker jurist inom kommersiella avtal till Göteborg

Publicerades: 1:e Oktober 2018 Sista ansökningsdagen: 31:e Maj 2019


Fondia ska förändra branschen. Vi är Nordens största affärjuristbyrå med verksamhet i Sverige, Finland och Baltikum. Tillsammans är vi juristerna med en förkärlek till det digitala som förstår att traditioner är till för att brytas – till förmån för nya idéer och nya generationer. Vår filosofi är enkel. Vi är en affärsjuridisk byrå som alltsedan starten har arbetat för effektivare affärer med stöd av tekniska juridiska lösningar i framkant. Med hjälp av välfyllda digitala plattformar, snarare än innehållslösa visioner om digitalisering, hjälper vi våra kunder att förenkla juridiken. På riktigt.

Eftersom vi älskar juridik, älskar vi också jurister. Nu vill vi bli fler. Vi söker nu en jurist med några års erfarenhet av kommersiella avtal. Det är meriterande om du har arbetat i konsultrollen sedan tidigare och har ett starkt intresse för företagande och entreprenörskap. Du behärskar även det juridiska hantverket och tycker det är roligt att sätta dig in i såväl komplexa juridiska problem som att hitta nya innovativa tag kring juridiken i stort.

Vi månar verkligen om varandra, arbetar tillsammans, hjälper och stöttar varandra. Det är därför viktigt att du är en sann lagspelare. För att passa in hos oss måste du vara prestigelös, trevlig, redo att ta ansvar och uppskatta att bidra. Vi är i en stark tillväxtfas, vilket innebär att vi ständigt tar kontakt med och träffar nya kunder. Du ska vara öppen för försäljning och våga ta nya kundkontakter. Vidare bör du vara nyfiken, engagerad, full av energi och drivkraft och tycka om ditt arbete som konsult. Hos oss har du balanserade arbetsdagar. Det är viktigt. Vi är nämligen måna om att du kan kombinera arbete och det privata livet på bästa sätt.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!


- Juristexamen/Jur.kand.
- Erfarenhet av kommersiella avtal


Fondia är med våra ca 160 anställda Nordens största juristfirma och en föregångare inom juristbranschen. Vi har ca 110 jurister inom koncernen och i snitt har våra jurister 16 års erfarenhet.

Vår passion och mission kretsar kring förnyelsen av vår bransch så att vi verkligen kan möta de moderna kundernas behov. Fondia har vunnit ett flertal priser, bl.a. Financial Times Innovative Law Firm Award 2013 och 2015 utsågs vi, återigen av Financial Times, till ”The Top-2 Game Changer” inom juristbranschen. Vi har även blivit utsedda till Europas bästa arbetsgivare inom juristbranschen av Great Place to Work och i år svarade 98% av våra kunder att de skulle rekommendera våra tjänster till sina kollegor och vänner.

Som en del av vårt erbjudande har vi en unik tjänst som vi kallar Legal Department as a Service (LDaaS). LDaaS fungerar precis som kundens egna bolagsjuristfunktion. Klicka här för att se en video hur vår tjänst fungerar.

En av anledningarna till vår framgång är att vi fungerar som vilket affärsdrivande företag som helst. Vi arbetar kontinuerligt med affärsutveckling, försäljning och satsar på ny teknik och kundanpassade affärsmodeller. Klicka här för att se en video som visar hur vår affärsmodell fungerar. I april 2017 noterades vi på Nasdaq First North i Finland, vilket är startskottet för en ny era, inte bara för Fondia, utan för juristbranschen som helhet. I januari 2018 förvärvades den svenska juristbyrån Jansson & Norin.


Varaktighet Tillsvidare
Löneform Månadslön

Klicka här för att söka jobbet

Fondia

https://fondia.com/sv

Yrkesområde:

Admin / Ekonomi

Anställning:

Heltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

31:e Maj 2019

Plats:

Göteborg, Göteborg

Fler annonser från samma företag

Fondia söker jurist inom kommersiella avtal till Götebo... Admin / Ekonomi Göteborg

Liknande jobb på jobbaextra

Right thing united söker produktionsledarassistent. Admin / Ekonomi Göteborg

Projektledare sökes till statlig myndighet Admin / Ekonomi Göteborg

Rekryteringsassistent / HR / extrajobb / student Admin / Ekonomi Göteborg

Extrajobba med läxhjälp, Generell hjälp, Uddevalla Admin / Ekonomi Göteborg

Ekonomiassistent - Extra Admin / Ekonomi Göteborg

Anställningssamordnare Admin / Ekonomi Göteborg

Extrajobba med läxhjälp, Finska, Göteborg Admin / Ekonomi Göteborg

0.3718409538269