Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Utbildare inom VVS Astar, Västerås

Publicerades: 4:e September 2018 Sista ansökningsdagen: 31:e December 2018


Astar är ett utvecklingsföretag som genomför utbildning inom: Kommunal vuxenutbildning, Utbildning i svenska för invandrare, Arbetsmarknadsutbildningar, Yrkeshögskola och Företagsutbildningar.

Med ca 450 anställda finns vi på ungefär 50 orter runt om i Sverige. Astar är ett affärsområde i ThorenGruppen och tillsammans med våra kollegor i Sverige erbjuder vi ett livslångt lärande från förskola, grundskola, gymnasium till vuxenutbildning.

Med våra värdeord är MOD, KRAFT och PASSION med HJÄRTA tillsammans med vår Mångfaldscertifiering mot GDCF* vill vi ge alla människor en chans att lysa som stjärnor på arbetsmarknaden. Både som anställd hos oss eller som en av våra studenter eller deltagare.

I mars 2017 placerade sig Astar som enda utbildningsbolag på listan över Sveriges 15 bästa arbetsplatser i mätning av Great Place to Work. Något vi är mycket stolta över och arbetar varje dag med att skapa en bra arbetsplatskultur.

*Global Diversity Certifikation Foundation
Läs mer om oss på www.astar.se eller www.thorengruppen.seÄr du intresserad av att bli en viktig resurs för människor på deras olika vägar mot arbete och delaktighet i samhället? Tycker du det är roligt och utmanande att arbeta flexibelt med nya arbetssätt och metoder som utgår från våra elevers behov och önskemål?

Vi på Astar och ThorenGruppen tror på människor! Vi tror att alla har drömmar och visioner om vilka de vill vara och vad de vill göra.

Att alla har unika förmågor och erfarenheter och med rätt förutsättningar så kan alla hitta och utveckla sin inneboende talang. Alla har förutsättningar att bli en lysande stjärna på arbetsmarknaden.

Vår komvux verksamhet växer så det knakar och vi söker engagerade lärare som vill vara med. Hos oss får du en unik möjlighet att inte bara undervisa utan också vara med och skapa och påverka inte bara eleverna utan upplägg, pedagogik och utvecklingen inom ditt ämne.

Vi vill arbeta med branschen mest engagerade och kompetenta lärare, är du en av dem?

Tjänsten är riktad mot undervisning i gymnasiekurserna inom VVS enligt skolverket. Är du osäker på vilka det är, besök www.skolverket.se. Men har du utbildning och erfarenhet inom fler ämnen är det mycket meriterande.

Vi ser gärna att du har arbetat som VVS lärare tidigare, är du utbildad lärare inom ämnet är det mycket meriterande.  

Egenskaper

För att trivas hos oss på Astar behöver du ha en flexibel inställning till ditt arbete. Ingen dag är den andra lik och tempot är tidvis högt. Men har du ett inkluderande förhållningssätt, viljan att hjälpa andra och förmågan att prioritera och planera för att i nästa stund tänka om, passar du bra hos oss. Vi har högt till tak och skrattar ofta och mycket. Mod, Kraft och Passion med Hjärtat är våra och koncernens värdeord och de ligger till grund för allt vårt arbete. Så med en utåtriktad personlighet och positiv inställning kommer du långt hos oss. 

Tjänsten

Tillträde löpande.  

All rekryteringshjälp eller försäljning undanbedes!Alla människor har en inneboende talang. ”A star” betyder ”en stjärna” och syftar till att synliggöra vår verksamhets ambition att hitta, och utveckla stjärnan inom varje individ.

Vårt uppdrag är att ge alla människor oavsett bakgrund möjlighet att hitta sin talang, utveckla den och bli sin egen stjärna.

Vår vision är att Astar ska bli det ledande utvecklingsföretaget som tänder stjärnor genom att attrahera och utveckla Sveriges kommande yrkestalanger.


Varaktighet Tillsvidare
Löneform Fast lön enligt avtal

Klicka här för att söka jobbet

Astar AB

Yrkesområde:

Utbildning

Anställning:

Heltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

31:e December 2018

Plats:

Västerås, Västmanland

Fler annonser från samma företag

Utbildare (svets och skärande bearbetning), Brinkebergs... Utbildning Älvsborg

Idérik och driven kommunikatör sökes! Media / Kultur / Reklam Västmanland

Lärare inom Bygg- och ventilationsplåt med Stjärnkvalit... Utbildning Östergötland

Enhetschef/Rektor till Astar Region Syd, Kalmar,Ronneby... Admin / Ekonomi Blekinge

Engagerad Restaurang- & Storhushållslärare till Ast... Utbildning Uppsala

Restaurang- & Storhushållslärare till Astar, Uppsal... Utbildning Uppsala

Lärare inom vård & Omsorg Astar,Västerås Utbildning Västmanland

Liknande jobb på jobbaextra

Fotboll för barn som extrajobb! Bli medtränare till Fot... Utbildning Västmanland

Medtränare för barnidrott Utbildning Västmanland

Inspirera, engagera och sprid rörelseglädje - Idrottsle... Utbildning Västmanland

Gör skillnad! Extrajobb för studenter! Utbildning Västmanland

Fotbollsledare för Fotbollskul hos Sweden Sport Academy Utbildning Västmanland

0.13859701156616