Hitta lediga jobb via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
 • Studerar på universitet eller gymnasium.
 • Har fyllt 18 år.
 • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Peter

Uppdaterad: 22:e November 2016
68 årig man från Stockholms län (Stockholm)

Hej!

Jag har tidigare arbetat i resebranschen utomlands som reseledare (Mallorca och Kreta) och på SAS som trafikassistent. Jag har alltid arbetat med och för människor och har då trivts allra bäst med mera servicebetonade jobb. Ordet SERVICE är för mig ett HONNÖRSORD och känslan för att ge god service i alla lägen faller sig naturligt för mig, ja - det sitter väl mer eller mindre i ryggmärgen. Responsen från glada och nöjda kunder/gäster är ju en del av lönen....

Dessutom har jag bred erfarenhet inom restaurang, kundtjänst och försäljning. Här har jag varit van vid högt tempo, ordning och reda ofta under mycket stressade förhållanden. Men självklart ALLTID med ett glatt humör och med ”glimten i ögat”.....

Jag talar och skriver engelska obehindrat. Tyskan är godkänd och även spanska/norska klarar jag något så när. Är även innehavare av B-körkort.

Jag har under 2007 avslutat en längre projektanställning på Sundbybergs Museum som museiassistent samt jobbade till och med november 2005 även på resebyrån India Tours, Sundbyberg. Arbetet här utfördes huvudsakligen i olika flygbokningssystem.

Idag jobbar jag som MARKNADSFÖRARE / EVENTKOCK ute i olika större livsmedelsbutiker och köpcentra och som LEDSAGARE. Jag är nu intresserad av arbete i branscher såsom: BESÖKSNÄRINGEN, försäljning och marknadsföring, kundtjänst.

I övrigt är jag en glad, positiv och okomplicerad person som har lätt för både samarbete med andra och för att enskilt lösa uppgifter och så att säga - "få saker ur händerna". Jag har en bra kommunikativ förmåga och har lätt för att umgås över generationsgränserna. Även ledes, har jag lätt för att snabbt sätta mig in i nya arbetsuppgifter, lära in nya datasystem och övriga förkommande arbetsrutiner. Med åren har jag lärt mig att bli ödmjuk, flexibel och att kunna "ta folk".

På min fritid umgås jag helst med mina vänner och ägnar mig numera åt lite motionsridning. Tycker läsning av böcker är den bästa avkoppling som finns och slukar därför all sorts litteratur. Musik, film, teater och museibesök är kulturella evenemang av stort intresse. Naturligtvis älskar jag att resa och har rest själv en hel del genom åren, främst inom Europa men också till Asien och USA.

Med denna korta presentation av mig själv ser jag fram mot en intervju hos Er.

Med vänlig hälsning,
Peter Lundström

För arbetsgivare

För alla


Jobbsökarprofil
Jag söker:
 • Extrajobb
Vill jobba som:
Statist, Kontor/admin allt i allo, Kundsupport, Servitör, Värdinna / Konferens, Butikssäljare, Kassa / Biljettförsäljare, Guide / reseledare, Demonstratörer, Övrigt butik,
Jag söker jobb i:
 • Stockholm
Fakta om mig
Arb.erfarenhet
3 år
Utbildning
Eftergymnasial utb
Kan arbeta
Dagtid, Kvällstid
Tillträde
Omgående
Körkort
B
Språkkunskaper & egenskaper
Språkkunskaper:
 • Svenska (Modersmål):
 • Engelska:
 • Tyska:
 • Spanska:
 • Norska:
Starka egenskaper:
 • Utåtriktad
 • Serviceminded
 • Ambitiös

Utbildning

Försvarets Gymnasieskola | 2 år - Gymnasium, teoretisk (Uppsala)
Augusti 1975 till Juli 1977
2 årig Social linje
Reseliv och Turism | 10 mån - Eftergymnasial utb (Stockholm)
Augusti 1996 till Juni 1997
Specialinriktad för TURISM i Stockholm

Referenser

Kontaktuppgifter till referensen är bara tillgänglig för inloggad arbetsgivare.
Registrera dig som arbetsgivare

0.087017059326172