Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Nyfiken förskollärare sökes till Reggioförskola

Publicerades: 5:e Oktober 2018 Sista ansökningsdagen: 4:e December 2018


Inom Pysslingen Förskolor vet vi hur vi får barn att blomstra, trivas och utvecklas. Det är våra pedagogers drivkraft – på varenda förskola. Ända sedan starten för 30 år sedan är siktet inställt på att skapa en förskola som är stimulerande och inspirerande där grunden är barnets naturliga upptäckarglädje, vetgirighet och nyfikenhet. Vi erbjuder en mångfald av olika pedagogiska inriktningar och metoder så att varje barn får rätt stimulans varje dag. Gemensamt för alla våra förskolor, oavsett geografi och pedagogisk inriktning är att vi möter och behandlar alla barn med respekt och ett genuint engagemang. Mötet med barnet är A och O för oss – och det märks. Vi har idag över hundra förskolor i Stockholm, Mälardalen och Skåne.

Mälarhöjdsparken är en Reggio-inspirerad förskola med åtta avdelningar i Fruängen.  Vi söker dig som medforskande pedagog utgår från det kompetenta barnet och att barn har 100 olika språk. Du vill arbeta projektinriktat och utforskande med barnen och utgå från barnens intressen. Förskolan Mälarhöjdsparken ingår tillsammans med fyra andra förskolor i område 20, Pysslingen förskolor och skolor AB.

Kontinuerliga diskussioner kring begreppen lärande och kunskap är en del av vårt pedagogiska arbete. Det relationella lärandet är en grundpelare i vår kunskapssyn, barn lär tillsammans i meningsfulla sammanhang. Den pedagogiska miljön bidrar till barnens utveckling, den ska vara tydlig och inspirerande för barnen, vi arbetar med flera olika digitala verktyg exempelvis lärplattor.

Det kollegiala utbytet är viktigt på vår förskola. Vi har en struktur för att regelbundet träffas både på förskolan men också i hela området, där vi tillsammans reflekterar kring verksamheten och barnens lärprocesser. Genom observation, analys och reflektion av barnens lek och teorier planerar vi vår verksamhet vidare. Vi tar hjälp av relevant forskning samt utbildningar för att hela tiden vidga perspektiven kring begreppen kunskap och lärande.

Vi erbjuder en välutvecklad organisation och struktur med planering samt reflektionstid. Vi har intern och extern handledning, regelbundna pedagogträffar samt nätverk. Vi har en ateljérista i enheten som kontinuerligt handleder och ger utbildningar. Vi har en utvecklingschef som ansvarar för att personalen får kontinuerlig fortbildning. Vi erbjuder fritt kaffe, te och frukt och har självklart pedagogisk lunch. Alla medarbetare erbjuds arbetskläder samt friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som är en engagerad och motiverad förskollärare med förmåga att både leda en barngrupp och ett arbetslag samt tillsammans med erfarna och professionella kollegor vill utveckla verksamheten vidare. Vår arbetsmiljö bygger på öppenhet, respekt och eget ansvar.

Kvalifikationer
Du är legitimerad förskollärare med stort intresse och engagemang samt god ledarskapsförmåga. Du har förmåga att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du ska vara initiativrik samt ha god social kompetens och bra samarbetsförmåga.

Vi driver idag andra Reggio Emilia inspirerade förskolor i Hammarbyhöjden och Årsta, vill ni veta mer om dessa besök gärna våra webbsidor

www.pysslingen.se/malarhojdsparken

www.pysslingen.se/backen

www.pysslingen.se/hojden

www.pysslingen.se/skogen

www.pysslingen.se/trollstugan
Övrig information

Denna tjänst är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Tillträdesdag sker i överenskommelse med medarbetaren men senast den 7/1-2019. Vi kommer att påbörja urvalsprocessen relativt omgående så skicka gärna in din ansökan redan idag. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag som är den 4/12-2018. Har du frågor angående tjänsten så är du välkommen att kontakta biträdande förskolechef Hanna Heidgren på 076-1192304 eller hanna.heidgren@pysslingen.se. Beställ gärna redan idag utdrag ur belastningsregistret då det vanligtvis tar två veckor att få det hemskickat.
Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi har kommit vidare i rekryteringsprocessen.
Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Pysslingen Förskolor är den del av AcadeMedia-koncernen som är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.pysslingen.se eller www.academedia.se.


Varaktighet Tillsvidare
Löneform Enligt överenskommelse

Klicka här för att söka jobbet

Pysslingen Förskolor

http://www.pysslingen.se/

Yrkesområde:

Utbildning

Anställning:

Heltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

4:e December 2018

Plats:

Stockholm, Stockholm

Fler annonser från samma företag

Vill du jobba extra som timvikarie på Förskolan Söderku... Extrajobb / Övrigt Stockholm

Förskollärare till en av våra förskolor i Älta Utbildning Stockholm

Pysslingen Kruset söker en Barnskötare! Extrajobb / Övrigt Skåne

Erfaren barnskötare till Förskolan Nytorget Extrajobb / Övrigt Stockholm

Vill du jobba extra som timvikarie på våra förskolor i ... Extrajobb / Övrigt Stockholm

Kock till Förskolan Lövhagen Stockholm

Förskollärare till Pysslingförskolan Pomperipossa Utbildning Västmanland

0.12347412109375