Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Vädrar garderoben

Publicerat 11:e September 2016

Nu när man har ett jobb bland folk, får man ju se ut som folk själv också.


Som tidningsbärare och med frilansuppdrag hemma behöver man ju inte fundera så mycket på hur man ser ut. Mysbyxor, oftast sliten (ibland även fläckig) tröja och huvtröja är då min "uniform". Bryr mig inte om att matcha heller, vilket annars är viktigt för mig. 


Nu blir garderoben använd igen så att säga. Det är kul att planera dagen innan vad jag ska ha på mig. Nördig som jag är ser jag dessutom till att hela veckan matchar dessutom. Veckan som kommer blir det tema vinrött.


Jag har också massa örhängen, vilka jag också passar på att disponera. Barnen är imponerade, deras största fascination är att jag inte har hål i öronen! Nej, när jag var ung var det på modet att ha stora blaffor och då funkade det inte så bra med hål, det fanns liksom inte på agendan då. Jag var kanske lite rädd för att få nickelallergi också. Jag har en drös örklips och hittills har jag haft olika varje dag, är inne på min fjärde vecka nu. Ska bli spännande hur länge jag kan fortsätta så. Hur många öronbling har jag egentligen?


Det är ju också lönt att sminka sig igen, det roligaste jag vet. Har jobbat med kosmetik ett antal år och har ju en diger samling.

Kommentera


0.026454925537109