Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Jobbcoach - nytt försök

Publicerat 26:e April 2016

Jag har inte blivit jobbcoachad via arbetsförmedlingen förut, men nu tyckte min handläggare att det kunde vara en väg framåt. Och jag tycker likaså. 


Man blir lätt blassé av att tjata ungefär samma på sina jobbsök och istället för att grunna sig grå varför man inte kommer på intervju, kan man ju hellre få nya intryck, lära sig ny taktik osv. Jag fick välja coach och valde ett företag som finns på orten jag bor i. Jag har vid ett annat tillfälle pratat med dem och fick ett bra intryck, inte bara att de finns inom gångavstånd.


Idag var jag där för mitt första möte. Och det var mycket positivt. Coachen var nyanställd, det var hennes andra dag på jobbet. Därför hade hon stöd av personen som jag haft kontakt med tidigare där. En positiv sak var att jag var yngst av oss. Jag menar, det finns hopp alltså - nej, jag är inte åldersnojig (eller är jag...?). 


Det var så mycket positiv energi, jag gick på lätta moln ut därifrån. På torsdag är det workshop, jag fick i "läxa" att titta på en film på YouTube som gruppen diskuterar kring. Det är Kjell Enhager som har coachat idrottare (googla på namnet, så lär ni finna!) och ur detta lär man sig nyttiga nycklar till att nå sina mål. Mycket intressant!


Jo, jag har blivit jobbcochad tidigare och det var nyttigt också. Men det var några år sedan. Det är dags för nya intryck!


 

Kommentera


0.027863025665283