Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Har börjat jobba igen

Publicerat 14:e Februari 2016

Det är feber-uari och vabbruari.


Folk är sjuka till höger och vänster. Vi är nu kort om tränare på simklubben. Min sjukskrivning var över i början av februari. Sista dagen av sjukskrivningen var jag på vårdcentralen för att omplåstras, snittet har på ett ställe läckt sårvätska, så därför har jag varit där ungefär var tredje dag för att de ska ha kontroll på såret. Som avslutning blev det istället en liten fontän av var från en annan del av snittet! Det blev odling, blodprov, läkarkontroll pga det. Det som vanligen tog en kvart blev nu 1,5 timme. Blev omplåstrad av ett annat sorts plåster som ska vara antibakteriellt.


Jag fick en ny dos pencillin för just själva såret som varade. Jag traskade därefter vidare till simklubben (som också ligger i närheten) och berättade vad som hänt. Administratören bleknade och slutade att andas såg jag. Men hon fick färgen tillbaka när jag meddelade att jag kunde jobba ändå, men absolut inte i vattnet. Simklubben hade också sagt tidigare att det inte gjorde något att jag inte kunde vara i vattnet, bara jag kunde komma. Det är ont om personal just nu! 


Så jag har jobbat hela veckan, typ dubbelt så mycket som jag ska. Passar mig bra, behöver ju få in pengar jag förlorat under min sjukskrivning. Jag har fått rycka in för andra som är sjukade.


Jag trodde faktiskt inte att det skulle vara så mycket att göra uppe på det torra vid bassängen. Men det är fullt ös där också. Upprop, uppvärmning, plocka fram och undan redskap och leksaker, bistå tränarna i vattnet med diverse göranden, moment skall registreras inför respektive märken. Barn vill kissa (de får nämligen inte gå ensamma på toa). Efteråt ska vi duscha barnen och se till att deras föräldrar hämtar dem. Osv. Jag tycker faktiskt man har bättre koll på grupperna av att stå vid sidan om, man får bättre överblick. 

Kommentera


0.02724814414978