Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Slutet gott?

Publicerat 3:e Januari 2016

Vi hade nyårsfest hos oss, dvs vi var sex personer. Fyrarätters det bjöds på.


Eftersom en av de bjudna inte äter fyrbenta, så var oxfilén uträknad. Gjorde inget, jag tycker det är roligare att utmana traditionerna lite. Man kan äta så mycket annat lyxigt och gott ändå. Så det blev fisk på menyn istället.


Vi valde pilgrmsmusslor till förrätt och fjällröding till huvudrätten. På söndagkvällen (27 december) satt jag och planerade och undrade hur fiskbutiker hade öppet i veckan och vilket utbud de hade. Inte många som hade hemsidor eller hittbara på Google. 


Jag hittade dock en i Malmö - Fiskehoddorna vid museet - som hade en Facebook-sida och valde att skicka ett meddelande till dem. Söndag kväll vid halvelvatiden. Förväntade mig absolut inte respons förrän på måndagmorgonen. Men några minuter senare får jag reda på pris, vad som finns hemma och när jag behöver beställa, och hur och när jag kan hämta!!


Snacka om service! Enda nackdelen var att Malmö ligger längre bort än Höllviken, så fiskhandlaren där fick först en chans. Jag ringde till dem på måndagen (telefonnumret var den enda kontaktuppgift de hade). Inget svar. Åkte dit för jag skulle ändå inhandla tillbehör osv. Jaha, de hade stängt måndagar... Ett automatsvar hade kanske varit lämpligt?


Så valet var enkelt, servicen spelar roll! Fiskehoddorna det blev!

Kommentera


0.027618169784546