Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Bästa sommaren

Publicerat 1:e Juni 2015

Jag fortsätter berätta lite om ALU-projektet...


Den sommaren var väldigt varm och det blev ju väldigt varmt i byggbarackerna också. På lunchen brukade jag och några stycken därför traska över till den badvänliga sidan av kanalen och ta ett svalkande dopp i havet. Vi hade väl en timmes lunch så det hanns inte med mycket mer än ett snabbt dopp, käka macka eller sallad vid stranden och sedan tillbaka till barackerna igen. 


Jag tror jag jobbade där hela sommaren och det var sol och varmt hela perioden. Så i princip varje lunch blev det ett snabbt dopp, det var den soltid jag fick nyttjat. 


I slutet av augusti skulle jag och maken hälsa på hans släkt i Spanien. Det var också första gången för mig att träffa hans mamma och syskon. Jag hade vid det här laget byggt upp en fin solbränna på de korta lunchdoppen. Jag var till och med brunare än spanjorerna! Jag har aldrig varit så brun någonsin, inte ens de gånger jag varit utomlands på solsemester. Släkten trodde inte jag var svensk och de trodde såklart än mindre på att jag fixat brännan naturligt i Sverige! För dem är Sverige kallt, där går ju isbjörnarna på gatorna liksom...


 

Kommentera


0.027546882629395