Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Matlagningskurs

Publicerat 24:e April 2015

På studieförbundet där jag bland annat håller kurser i digitala medier, har vi nu introducerat en ny kurs - matlagning.


Vi inspirerades av en av kockarna från SVTs Mästerkocken. Hon bor nämligen i Lund och håller matlagningskurser för samma studieförbund där, med ett tema. Fem gånger träffas man och lagar mat från olika länder i världen. Så vi lade upp även den kursen för studieförbundet jag tillhör. Kursen startade i mars och i onsdags var det sista gången vi lagade mat för den här terminen.


Vi var fem personer, två par och jag. De är dessutom grannar och känner varandra således väl. Första träffen fick ju bli Spanien, min man är därifrån och spanska maten känner jag väl till. Andra träffen lagade vi mexikanskt, tredje brittiskt.


De två sista gångerna önskades italienskt och indiskt. Jättekul och inspirerande. Det roligaste är ju att planera menyer och jag försökte att inte ta de mest uppenbara rätterna. Vi lagade förrätt, huvudrätt och efterrätt på 2,5 timmar! 


Jag tänker skapa en blogg om detta, samla recepten vi lagade efter och presentera lite fakta om länderna mm. Ja, när jag inte har något annat att göra... 

Kommentera


0.026588916778564