Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Blogg100

Publicerat 14:e Mars 2015

Jag är med i ett "projekt" som heter Blogg100. Det går ut på att man bloggar minst ett inlägg om dagen i hundra dagar. Detta startade 1 mars och det är fjärde året detta pågår.


Det startades av Fredrik Wass som verkar som kommunikatör bl a. Jag är med i år för andra gången. I fjol kom jag upp till 37 inlägg, sedan fick jag för mycket att göra och fick prioritera bort bloggandet. Tyvärr, för det var roligt, men ibland en svår utmaning att skriva medvetet - och regelbundet. Att skriva är ju inte svårt, men man vill ju skriva kvalitet och inte bara kvantitet. Kvalitativt skrivande är att leverera nischade ämnen. Hålla sig till några få kategorier som man är insatt i. 


Här skriver jag verkligen nischat, det handlar enbart om jobbsökande. Det är min vardag. På min hemsida däremot, där jag valt att bloggahundra borde jag ägna mig åt grafisk form och webbdesign. Konstigt nog är det svårt att hitta ord och bild till det. Skomakarens barn, antar jag...


Starten går trögt. Maken och jag var i Spanien i början av mars och eftersom inte internet fanns tillgängligt konstant så blev det trög start för mig. Som tur kan man bakåtuppdatera i bloggen. Lite fusk kanske, men det är upp till var och en. Det är ingen tävling. 


Varför gör man då detta? För att det är kul. För att få mer trafik till sin blogg. För att i grund och botten är det kunskap jag vill förmedla. Förmedla kunskap är kärnan i det mesta jag åtar mig.

Kommentera


0.02960205078125