Hitta lediga jobb via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
 • Studerar på universitet eller gymnasium.
 • Har fyllt 18 år.
 • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Emma Knutsson

Uppdaterad: 30:e Januari 2021
27 årig kvinna från Skånes län (Kristianstad)

Hej mitt namn är Emma Knutsson(960406-xxxx, mobilnr 0708-43 84 11). Som person är jag glad, älskar att känna att jag är till nytta och jobbar som bäst med praktiska och sociala uppgifter! Ansvar är något jag är van vid att ha men även något som jag tycker väldigt mycket om att få! Jag är inte heller rädd för att fråga om något är fel eller om jag inte förstår uppgiften! Som toppen över i:et är jag även lyhörd!

Just nu bor jag i Öllsjö med min pappa i en liten fyra. Bussarna är precis bredvid lägenheterna vilket gör att det tar max en minut att ta sig till och från bussarna. Dessutom går de minst en gång i halvtimmen. Som många andra älskar jag att resa. Helst resor på minst två veckor där jag får uppleva natur och festlivet!

Jag tog studenten våren 2015 inom linjen samhällemedia på c4-gymnasiet, en treårig utbildning . Inom dessa tre åren har jag läst(förutom de obligatoriska ämnena) medier samhälle och kommunikation 1, pedagogiskt ledarskap etc. Denna linjen valde jag för att jag ville ha en högskoleförberedande linje där jag även kunde lära mig mer om det största intresset jag har, media. I och med att media är mitt största intresse har jag en bredd fantasi och kan tänka utanför boxen! Som plus i kanten har jag jobbat i program som photoshop, illustratior, och inDesign!

I tre(2012-2015) år har jag sommarjobbat på företaget SafeRoad SMEKAB. Där har jag bland annat fått jobba som lagerarbetare, administrativ assistent, sköta trädgård m.m.
Året jag tog studenten(2015) valde jag att förlänga mitt arbete på SafeRoad SMEKAB från att efter de tre första veckorna efter skolan är slut(som de erbjuder) till den 11 september 2015. Under den sommaren jobbade jag bara som administrativ assistent. Jag har bla fått utföra enkla grejer i programet AX, svara i växelen, sköta väldigt enkla saker inom fakutering och lärt mig ännu ett nytt program, Verify. Nu är det dags att söka nytt jobb! Jobb som t.ex. innebär socialt arbete eller praktiska uppgifter! Lära mig något nytt och att ha just ditt företag på mtt CV är något jag suktar efter!

Året efter valde jag att jobba som vikarie på ett äldreboende! Först ett sommarvikariat & sedan ett julvikariat samma år! Boendet jag var på var Österängsgården på Österäng! Under dessa veckorna fick jag ta mycket ansvar och få ännu ett större intresse för att hjälpa människor! Det var även så att jag fick upp ett helt annat intresse för vården!

Under min tid som hästtjej(2004-2014) var jag även en stor och aktiv ledare för Kristianstad Ridsällskaps ungdeomssektion. Ledare var jag i hela sex år och har därför arbetat med både barn och ungdomar i alla åldrar, inom olika handikapp och har bra kontakt med djur. Här har jag ännu en gång tagit stort ansvar och dessutom varit en av de som kommit med ideér för att organisationen ska utvecklas till det bättre!

Emellanåt brukar jag hjälpa min partner med sitt jobb som butikskonsulent. Därav har jag lärt mig till stor del vad detta jobbet innebär. Som butikskonsulent får man bla göra det som jag tycker bäst om: att vara social med praktiska uppgifter!

Utöver jobben ovanför har jag ett stort intresse för fotografering. Jag driven en egen fotosida och är ute på uppdrag då och då. Grenarna inom fotografi är till största del naturfotografering men jag brukar ibland blanda det med porträttfotografering.

Jobbsökarprofil
Jag söker:
 • Extrajobb
 • Feriejobb
 • Fast tjänst
Vill jobba som:
Barnskötare, Personlig assistent, Vårdbiträde, Städ/lokalvård, Reception/telefoni, Reception/telefoni, Övrigt,
Jag söker jobb i:
 • Skåne
Fakta om mig
Utbildning
Gymnasium, teoretisk
Kan arbeta
Dag, Kväll, Helg
Tillträde
Omgående
Körkort
AM
Sysselsättning
Arbetssökande
Språkkunskaper & egenskaper
Språkkunskaper:
 • Svenska (Modersmål):
 • Engelska:
Starka egenskaper:
 • Strukturerad
 • Stresstålig
 • Flexibel

Utbildning

C4-gymnasiet | 3 år - Gymnasium, teoretisk (Kristianstad)
Augusti 2012 till Juni 2015
Samhällemedia

0.22377705574036