Hitta lediga jobb via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
 • Studerar på universitet eller gymnasium.
 • Har fyllt 18 år.
 • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Arian

Uppdaterad: 14:e Juli 2021
29 årig man från Stockholms län (Södertälje)

Mitt namn är Arian och är 20 år gammal. Förut studerade jag på en skola som heter Vittra i Östertälje, fyra år pluggade jag där. Nu tog jag studenten från Cybergymnasiet i Odenplan och där tog jag examen inom ekonomiprogrammet.
Mina erfarenheter är att stå vid p-vakt, ordna, planera, att ge råd och hjälpa andra. Jag är väldigt stark kille som kan bära saker, speciell när man har ett tuff eller hårt jobb, skulle vilja jobba hårt, och kunna ha en hyfsat bra betald. Att ha alltid i ordning är min kapacitet. Förut kunde jag inte, men nu kan jag, för i gymnasiet lärde mig att vara disciplinerad, hålla mig alltid i ordning, lyssna, planera och ha den vilja för att kunna uppnå alla mål som krävdes föra att klara av gymnasiet, och det gjorde jag. Att vara engagerad hela tiden och se möjligheter till förbättring är mitt motto.
Som sagt att jag inte heller är så mycket intresserad av pengar men egentligen skulle vilja ha ett jobb som skulle passa mig och så kan njuta av det och känna mig säkert och trygg på min framtid (att ta den rätta vägen), känna mig glad och känna mig stolt över det.
För fyra år sedan arbetade jag lite med hantverken och i somras jobbade jag i Solvalla restaurang (Det var mitt andra år i rad), och jag gjorde bra ifrån mig, jag önskar att få ett jobb som skulle passa mig. Själv är en jätte ambitiös kille. Vill uppnå alla mål som finns framför mig, jag vet att det är svårt men jag skulle kunna vilja som sagt ha ett jobb som skulle passa mig.
Mitt intresse är sport och friluftsliv. Jag brukar träna väldigt ofta, speciellt inom fotbollen och basket också. Några egenskaper från fotbollen är att det kräver samarbete, kräver anpassa sig för de olika motståndarna, att snabbt kunna analysera en situation, hårt arbete för att få förtroende av ledaren och alltid uppnå nya mål. Alla dessa egenskaper är något jag tar med till arbetsplatsen.
Vara social med andra är väldigt viktigt och ha en bra kommunikation också. Detta krävdes när jag jobbade i Solvalla restaurang. Det var stressigt och kommunikationen var väldigt viktigt för oss när vi arbetade med serveringen.
Inget mer att säga till er och hoppas att jag får ert svar.

Jobbsökarprofil
Jag söker:
 • Extrajobb
Vill jobba som:
Övrigt,
Jag söker jobb i:
 • Stockholm
Fakta om mig
Utbildning
Gymnasium, teoretisk
Kan arbeta
Dag, Kväll, Helg
Tillträde
Omgående
Språkkunskaper & egenskaper
Språkkunskaper:
 • Spanska (Modersmål):
 • Svenska:
 • Engelska:
Starka egenskaper:
 • Stresstålig
 • Ambitiös
 • Organiserad

Utbildning

cybergymnasiet i odenplan | 3 år - Gymnasium, teoretisk (Stockholm)
Sedan Augusti 2011

Referenser

Kontaktuppgifter till referensen är bara tillgänglig för inloggad arbetsgivare.
Registrera dig som arbetsgivare

0.08335018157959