Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Supporttekniker 1st line - nattskift

Publicerades: 12:e December 2018 Sista ansökningsdagen: 11:e Mars 2019


Är du en nattuggla med IT-erfarenhet som kan tänka dig att jobba nätter och därmed ha en hel del lediga dagar? Motiveras du av att hjälpa användare med deras IT-problem? Läs då gärna vidare.

Arbetsuppgifter
Du kommer sitta i våra lokaler centralt i Linköping. Du är schemalagd enbart nätter, men det är ett mycket fördelaktigt schema med många lediga dagar efter nattpassen.

Du kommer att ta emot ärenden via telefon och e-mail och hantera samtalen via ett ärendesystem. I rollen som helpdeskmedarbetare får du ta ett stort ansvar och det är viktigt att du trivs med att arbeta kundorienterat. Du kommer primärt att sitta i första ledet via telefon och mejl. Frågorna kan exempelvis innefatta allt från enklare kontohantering till serverrelaterade ärenden.

Sammanfattningsvis skulle man kunna säga att när kunden har kört fast så kommer du med en lösning! Detta ger dig möjlighet att vara kreativ och urskilja den bästa lösningen för det specifika ärendet.

Din profil och kvalifikationen

- Har minst 6 månaders erfarenhet av arbete i en helpdesk
- Har en slutförd gymnasial- eller eftergymnasial utbildning inom IT/teknik
- Talar och skriver obehindrad svenska
Supportärendena är av väldigt olika karaktär och vi ser därför att du har ett genuint intresse för problemlösning och teknik.

Som person är du serviceminded, självgående och besitter en god teknisk kompetens. Vidare är du självgående vilket innebär att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och samtidigt driver dessa framåt.

Om detta känns som något för dig så registrera din ansökan genast!
Vad vi erbjuder
Att jobba på Centric är roligt. Inte bara för att vi är ett glatt och inspirerande företag, utan även för att vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det – du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Karin Hallén på tfn: 0734-159 360 eller karin.hallen@centric.eu.

Centric är ett IT-företag med över 350 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega kompetensföretagen och Unionen.

Centric är certifierat av ”Great Place To Work” som utför världens största arbetsplatsstudie.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, support, supporttekniker, support-tekniker, first line, 1st line, helpdesk, service desk, konsult, Consultant, data, IT technician, nattjobb, nattarbete, nattskif, Linköping.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Varaktighet Tillsvidare
Löneform Individuell lönesättning

Klicka här för att söka jobbet

Centric Professionals AB

http://www.centric.eu

Yrkesområde:

Data & IT

Anställning:

Heltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

11:e Mars 2019

Plats:

Linköping, Östergötland

Fler annonser från samma företag

Finsktalande supporttekniker Data & IT Jämtland

SCCM-tekniker Data & IT Skåne

IT-tekniker 1st line support

IT-tekniker 2nd line support Data & IT Jämtland

Finsktalande supporttekniker Data & IT Jämtland

Extraarbete IT-support - kvällar och helger Data & IT Östergötland

Dansktalande supporttekniker till ett av Sveriges störs... Data & IT Stockholm

Liknande jobb på jobbaextra

Extraarbete IT-support - kvällar och helger Data & IT Östergötland

0.11621117591858