Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Sjuksöterskeassistent - student termin 5

Publicerades: 12:e December 2018 Sista ansökningsdagen: 30:e April 2019


Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.


SÄS är en av fyra sjukhusgrupper i Västra Götalandsregionen. Här finns en bred medicinsk verksamhet, omfattande forskning och utbildningsvård. De flesta arbetar i Borås, men en del av vården bedrivs i Skene. Sjukhuset har också öppenvårdsmottagningar i flera kommuner inom psykiatri och barn- och ungdomsmedicin.


Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgrTillsammans skapar vi på Södra Älvsborgssjukhus vård av högsta kvalitet med patienten i fokus.

Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har. Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Studerar du termin 5 på sjuksköterskeprogrammet och är intresserad av att arbeta inom sjukhusvården? Vill du starta din karriär inom slutenvården på Södra Älvsborgssjukhus? Hos oss är du med och skapar framtidens sjukvård tillsammans med patienterna. Vi vill använda din kompetens och ge dig möjlighet att utvecklas.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterskeassistent kan det exempelvis ingå arbetsuppgifter såsom:

- Förbereda in och utskrivningsanteckningar i Melior
- Omvårdnadsplaner, varit behjälpliga i omvårdnadsplanering
- Utföra riskbedömningar för trycksår med mera.
- Venprover
- Sätta PVK
- Borttagning av PVK samt spolning av PVK
- Sätta KAD

 Som sjuksköterskeassistent möter du patienter som är i behov av kirurgisk och medicinsk omvårdnad samt rehabilitering. I all omvårdnads- och omsorgsverksamhet ingår du i ett arbetslag med medarbetare som kan ha olika ansvarsområden och arbetsuppgifter. Du arbetar nära patienten vilket kräver att du har ett stort intresse för människor, tålamod och en förmåga att kunna förstå patientens situation och behov. I arbetet ingår också att dokumentera patienternas tillstånd och de åtgärder som utförs. Hos oss pågår vård dygnet runt vilket innebär att du kan komma att arbeta både dag, kväll, natt och helg.

Vem är du?
Vi söker dig som är självgående och initiativtagande. Kravet för tjänsten är att du är klar med termin 5 sommaren 2019 samt har erfarenhet av Melior. Meriterande är att du har erfarenhet av arbete som undersköterska inom slutenvården. Du får självklart en introduktion men behöver sedan kunna jobba relativt självständigt. Tycker du att det låter spännande?

Vår verksamhet bedrivs på Södra Älvsborgssjukhus i Borås. Kanske ser du denna sommar som en möjlighet att få inblick i vår organisation? Varmt välkommen att skicka in din ansökan! Vi är nyfikna på dig!
Rekrytering genomförs löpande under ansökningstiden, så varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.
Intervjuer kommer att hållas under perioden mars-maj.


Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.


Varaktighet 11 dagar - 3 månader
Löneform Månadslön

Klicka här för att söka jobbet

Södra Älvsborgs Sjukhus

Yrkesområde:

Anställning:

Heltid

Antal platser:

15

Sista ansökningsdag:

30:e April 2019

Plats:

Borås, Älvsborg

Fler annonser från samma företag

Sommarvikariat - sjuksköterskor Vård / Hälsa / Skönhet Älvsborg

Sjuksöterskeassistent - student termin 5 Älvsborg

Liknande jobb på jobbaextra

Fotboll för barn som extrajobb! Bli medtränare till Fot... Utbildning Älvsborg

Barnvakt / extrajobb, Vänersborg Extrajobb / Övrigt Älvsborg

Extrajobba med läxhjälp, matematik och engelska, Väners... Admin / Ekonomi Älvsborg

Reklamutdelare sökes till Vårgårda Industri / Transport Älvsborg

Säljare till vår butik i Trollhättan Försäljning / Butik Älvsborg

Skötare, sommarvikariat Vård / Hälsa / Skönhet Älvsborg

Undersköterska alt Barnsköterska - Sommarvikariat Älvsborg

0.39297485351562