Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Sommarvikariat - sjuksköterskor

Publicerades: 12:e December 2018 Sista ansökningsdagen: 30:e April 2019


Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.


SÄS är en av fyra sjukhusgrupper i Västra Götalandsregionen. Här finns en bred medicinsk verksamhet, omfattande forskning och utbildningsvård. De flesta arbetar i Borås, men en del av vården bedrivs i Skene. Sjukhuset har också öppenvårdsmottagningar i flera kommuner inom psykiatri och barn- och ungdomsmedicin.


Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgrSöker du ett roligt och utvecklande arbete där du blir sedd och kan göra skillnad?

Beskrivning
Nu söker Södra Älvsborgs sjukhus både dig som är nyutbildad sjuksköterska och dig med erfarenhet till någon av våra verksamheter i sommar.

Efter sommaren finns goda möjligheter till en tillsvidareanställning.

Som sjuksköterska på hos oss arbetar du med att ge en god och säker omvårdnad för våra patienter. Du är den som leder och ansvarar för omvårdnadsarbetet och är ofta den som ser individens hela vårdprocess. Arbetet utförs utifrån teamarbete mellan bland annat läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och medicinska sekreterare.

Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad sjuksköterska alt Du som har sjuksköterskeexamen från utbildningen och har ansökt om legitimation från socialstyrelsen. Du anställs som undersköterska till dess att du får din legitimation, då övergår din anställning till en sjuksköterskeanställning.

I första hand gäller det sommarvikariat men sjukhuset har mycket goda möjligheter att erbjuda längre vikariat eller tillsvidareanställning.

Kliniskt basår för nyutexaminerade sjuksköterskor
Du som är nyutexaminerad sjuksköterska (med maximalt 4 månaders yrkeserfarenhet) genomgår det kliniska basåret i början av din anställning hos oss. Det kliniska basåret innebär ett år av självständigt arbete som legitimerad sjuksköterska samtidigt som du får omvårdnadshandledning av en erfaren sjuksköterska, utbildningstillfällen varje månad och möjlighet att öva på ditt yrke genom kliniska simuleringar på kliniskt träningscentrum (KTC). Dessutom ingår det att arbeta på minst två olika avdelningar för att bredda kunskapen.

Läs mer om det kliniska basåret via denna länk: http://sas.vgregion.se/jobba-hos-oss/karriar-och-utveckling/kliniskt-basar-for-sjukskoterskor/

Övrigt
Har du vana från eller önskemål om någon verksamhet kan du ange det i din ansökan så försöker vi tillgodose detta, men det är i huvudsak verksamhetens behov som kommer att styra placeringen.

Här kan du läsa mer om våra kliniker: http://sas.vgregion.se/kliniker

För anställning vid barn- och ungdomskliniken samt de psykiatriska klinikerna begär vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan idag!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.


Varaktighet Tillsvidare
Löneform Månadslön

Klicka här för att söka jobbet

Södra Älvsborgs Sjukhus

Yrkesområde:

Vård / Hälsa / Skönhet

Anställning:

Heltid

Antal platser:

75

Sista ansökningsdag:

30:e April 2019

Plats:

Borås, Älvsborg

Fler annonser från samma företag

Sommarvikariat - sjuksköterskor Vård / Hälsa / Skönhet Älvsborg

Sjuksöterskeassistent - student termin 5 Älvsborg

Liknande jobb på jobbaextra

Biomedicinsk analytiker - semestervikariat 2019 Vård / Hälsa / Skönhet Älvsborg

Sommarvikariat – Operations- och anestesisjuksköterska Vård / Hälsa / Skönhet Älvsborg

Sommarvikariat - Fysioterapeut alternativt fysioterapib... Vård / Hälsa / Skönhet Älvsborg

Sommarvikariat – Ambulanssjuksköterska Vård / Hälsa / Skönhet Älvsborg

Sommarvikariat – intensivvårdssjuksköterskor Vård / Hälsa / Skönhet Älvsborg

Sommarskola för tandläkarstuderande Vård / Hälsa / Skönhet Älvsborg

Sommarvikariat - Barnmorskor Vård / Hälsa / Skönhet Älvsborg

0.3757529258728