Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Sommarvikariat - Arbetsterapeut alternativt arbetsterapibiträde

Publicerades: 11:e December 2018 Sista ansökningsdagen: 30:e April 2019


Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.


SÄS är en av fyra sjukhusgrupper i Västra Götalandsregionen. Här finns en bred medicinsk verksamhet, omfattande forskning och utbildningsvård. De flesta arbetar i Borås, men en del av vården bedrivs i Skene. Sjukhuset har också öppenvårdsmottagningar i flera kommuner inom psykiatri och barn- och ungdomsmedicin.


Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgrHos oss kan du göra skillnad i människors liv samtidigt som du får möjlighet att utveckla din yrkeskompetens inom specialiserad rehabilitering.

Beskrivning
Enheterna Arbetsterapi rehab samt Central arbetsterapi och fysioterapi ansvarar gemensamt för att tillgodose arbetsterapi till patienter inom somatisk öppen-, dag- och slutenvård. Det innebär områden som geriatrik, infektion, kirurgi, medicin, neurologi, onkologi, ortopedi, rehabiliteringsmedicin och stroke. Vi finns på SÄS i Borås och i Skene.

Som ny hos oss erbjuder vi dig:

- Introduktion av en mentor som handleder dig i det vardagliga arbetet
- Ett gott arbetsklimat i moderna lokaler

Som anställd hos oss ingår deltagande i dagligt förbättringsarbete. Vårt arbetssätt präglas av samarbete och det dagliga arbetet är varierande.

Arbetsuppgifter
Arbetsterapeuten utgår från varje persons individuella behov. Insatser och behandlingstid varierar beroende på problem, önskemål och förutsättningar hos såväl personen som verksamheten. Inom en del områden arbetar man i team och en del mer självständigt. Arbetsterapeutiska behandlingar sker både individuellt och i grupp och syftar till att ta tillvara på och utveckla fysiska, psykiska och sociala funktioner, färdigheter och förmågor i vardagen.

Kvalifikationer
Vi söker i första hand dig som är legitimerad arbetsterapeut. För dessa semestervikariat finns även möjlighet att arbeta som arbetsterapibiträde, då krävs antingen att du påbörjat studier till arbetsterapeut och avslutat termin 4 inför sommaren. Du kan också vara utbildad aktiveringspedagog eller arbetsterapibiträde.

Arbetet kräver god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt. Erfarenhet av arbete inom våra verksamhetsområden är meriterande. Då arbete präglas av samarbete ställs stora krav på god helhetssyn och att du är flexibel. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet och utbildning inom omvårdnad är meriterande. Vi önskar då att du har ett engagemang för olika aktiviteter som kan användas i rehabiliterande syfte.

Övrigt
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så varmt välkommen med din ansökan.
Ange i ansökan om du söker specifikt till Arbetsterapi rehab eller Central arbetsterapi och fysioterapi eller om det är något särskilt område du är intresserad av.

Sommarvikariat med möjlighet till förlängningOm Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.


Varaktighet 3 - 6 månader
Löneform Månadslön

Klicka här för att söka jobbet

Neurolog- och rehabiliteringskliniken, Södra Älvsborgs Sjukhus

Yrkesområde:

Vård / Hälsa / Skönhet

Anställning:

Heltid

Antal platser:

5

Sista ansökningsdag:

30:e April 2019

Plats:

Borås, Älvsborg

Fler annonser från samma företag

Sommarvikariat - Arbetsterapeut alternativt arbetsterap... Vård / Hälsa / Skönhet Älvsborg

Sommarvikariat - Fysioterapeut alternativt fysioterapib... Vård / Hälsa / Skönhet Älvsborg

Liknande jobb på jobbaextra

Skötare, sommarvikariat Vård / Hälsa / Skönhet Älvsborg

Sommarvikariat - Barnmorskor Vård / Hälsa / Skönhet Älvsborg

Sommarvikariat – Ambulanssjuksköterska Vård / Hälsa / Skönhet Älvsborg

Sommarvikariat - sjuksköterskor Vård / Hälsa / Skönhet Älvsborg

Sommarskola för tandhygieniststuderande Vård / Hälsa / Skönhet Älvsborg

Sommarvikariat - Arbetsterapeut alternativt arbetsterap... Vård / Hälsa / Skönhet Älvsborg

Biomedicinsk analytiker - semestervikariat 2019 Vård / Hälsa / Skönhet Älvsborg

0.3967649936676