Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Student som vill ha praktisk erfarenhet av rekrytering och HR?

Publicerades: 7:e December 2018 Sista ansökningsdagen: 7:e Januari 2019


Tänk vilka möjligheter som öppnas om du under din studietid får lära känna en hel drös rekryterare?! Och medan du jobbar och tjänar pengar samlar du praktisk erfarenhet av det du studerar. Hos oss finns helt enkelt extrajobbet som ger dig en raketstart i karriären – och vi vågar lova att du kommer ha riktigt kul på vägen!

OM TJÄNSTEN
Som Staffing & Recruitment Assistant på Academic Work får du testa på stora delar av HR-yrket och får på så sätt viktiga erfarenheter som kompletterar det du läser. Rollen är ett extrajobb som ger utrymme för egna initiativ och ansvarstagande – samtidigt som du får möjlighet till både insyn och kunskaper i många olika HR-frågor och branscher. Du blir en del av en stark kultur som genomsyras av energi, utvecklingsfokus och mycket hjärta.

Sarah, Staffing & Recruitment Assistant och HR-student säger så här om rollen:
”Det mest värdefulla är att jag får testa på många olika aspekter av personalvetaryrket, då jag får använda det jag lär mig i skolan i praktiken. I rollen får jag erfarenhet inom rekrytering och HR-arbete. Det har fått mig att inse vad just jag är duktig på, vad jag tycker är roligt och vad jag vill arbeta med i framtiden. Ett stort plus är också att jag får möjligheten att arbeta med fantastiska kollegor och skapa ett starkt nätverk inför framtiden.”

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta internt på Academic Work? Spana in vårt Instagramkonto och följ med bakom kulisserna på våra 16 kontor över hela Sverige.

ARBETSUPPGIFTER
Som assistent hos oss har du en viktig roll i att stötta våra konsultchefer och rekryteringskonsulter i deras arbete. I första hand kommer du vara sysselsatt med att:


* Ansvara för urvalsprocesser och CV-selektering
* Kontakta kandidater och göra telefonintervjuer
* Ta referenser via telefon
* Skapa annonser och affischer för aktuella tjänster
* Skriva kandidatpresentationer till kunder
* Hjälpa till med lönehantering och arbetsgivarintyg


Genom vårt Assistant Training Program får du stöd och vägledning för att ta dig an fler uppgifter och allt mer ansvar i takt med att du blir varm i kläderna. På sikt kommer du hålla i intervjuer och ta ett större ansvar för hela rekryteringsprocesser. Tjänsten som Staffing & Recruitment Assistant ger dig värdefulla erfarenheter om du tänker dig en karriär inom rekrytering och HR. De flesta av våra assistenter får sitt första heltidsjobb hos oss – eller hos någon av våra spännande kunder.

Vi söker nu nya kollegor till flera av våra team inom olika affärsområden, IT, ekonomi eller direktrekrytering. Ange därför i din ansökan om du enbart är intresserad av att jobba inom ett visst affärsområde eller i alla team och affärsområden.

VI SÖKER DIG SOM
* Är student, gärna inom HR eller beteendevetenskap, och tar examen tidigast sommaren 2020. Eftersom vi ser långsiktigt på denna tjänst är det också ett krav att du inte har någon utlandstermin planerad innan hösten 2020 och det är meriterande om du studerar längre än så.


* Har goda kunskaper i svenska och engelska, då arbetsuppgifterna involverar mycket kontakt med kandidater via mail och telefon på båda språken.
* Har arbetslivserfarenhet av service.


Det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av:


* Administrativt arbete
* Kundkontakt
* Försäljning


Som person är du bekväm med att ha telefonen som arbetsredskap och du är kommunikativt skicklig i både tal och skrift. Vidare är du en person som ser vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du kan snabbt anpassa dig efter ändrade förutsättningar och är orädd inför nya situationer.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Februari/mars
* Omfattning: Ca 12 timmar per vecka, fördelat på hel- eller halvdagar
* Lön: Timlön enligt avtal
* Placering: På vårt kontor på Drottninggatan i Linköping
* Kontakt: Anna Enberg, Talent Acquisition Manager
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under ”mina sidor” på din profil.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på talentacquisitionlin@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


INFORMATION OM FÖRETAGET
Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!

Academic Work är Home of the young professionals. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Läs mer på www.academicwork.se.


Varaktighet 6 månader eller längre
Löneform Enligt avtal

Klicka här för att söka jobbet

Academic Work

http://www.academicwork.se

Yrkesområde:

Admin / Ekonomi

Anställning:

Deltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

7:e Januari 2019

Plats:

Linköping, Östergötland

Fler annonser från samma företag

Administrativ licenskoordinator till UMC! Admin / Ekonomi Uppsala

Produktionsingenjör till USNR i Söderhamn! Teknik / Ingenjör / Drift Gävleborg

Junior transportadministratör till NCC i Borås! Admin / Ekonomi Älvsborg

Client Manager till Annonsdax/Schibsted Försäljning / Butik Värmland

Vill du jobba med kundkontakt och samordning? Försäljning / Butik Göteborg

Rivstarta karriären som junior Backofficemedarbetare! Försäljning / Butik Göteborg

Projektstöd till ledande energibolag! Admin / Ekonomi Göteborg

Liknande jobb på jobbaextra

Student som vill arbeta extra med rekrytering? Admin / Ekonomi Östergötland

Vårdadministratör, sommarvikariat, Motala med omnejd Admin / Ekonomi Östergötland

Administrativt extrajobb hos EuroMaint Admin / Ekonomi Östergötland

Extrajobba med läxhjälp, generellt stöd eller spanska, ... Admin / Ekonomi Östergötland

Student sökes till deltidsarbete som förvaltningsassist... Admin / Ekonomi Östergötland

Extrajobba som växeltelefonist vid behov i Norrköping! Admin / Ekonomi Östergötland

Vårdadministratör, sommarvikariat, Norrköping med omnej... Admin / Ekonomi Östergötland

0.10524106025696