Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Administrativ licenskoordinator till UMC!

Publicerades: 1:e December 2018 Sista ansökningsdagen: 4:e Januari 2019


Här finns möjligheten för dig som vill arbeta med kunder runt om i världen i en administrativ roll med långsiktiga kundrelationer. UMC i Uppsala söker en strukturerad licenskoordinator som kommer att arbeta i en detaljorienterad roll i en verksamhet där personlig utveckling prioriteras. Drivs du av att leverera kvalitet och ta stort eget ansvar – se hit!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för UMC:s räkning en licenskoordinator till deras kontor i Uppsala. Ditt team består av en grupp om 5 personer som alla har samma roll som dig, teamet du kommer tillhöra är trygg och väl sammansvetsat där många arbetat länge. Du kommer även ha kontakt med andra avdelningar på UMC såsom exempelvis inköp. Har du ett intresse för att starta egna aktiviteter som driver verksamheten framåt finns goda möjligheter att få genomföra det, för rätt person finns det inget som hindrar att förbättra eller förändra olika processer. UMC:s lokaler ligger centralt i Uppsala.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos UMC. Uppdraget kommer att vara på heltid och pågå 1 år.

ARBETSUPPGIFTER
Som licenskoordinator kommer du troligen börja dagen med att besvara de mail som inkommit under natten från kunder i andra tidszoner. Under dagen kommer du sedan att hantera licenser, orders samt fakturering. I rollen har du främst kontakt med kunderna via mail men också telefon, att ge kunderna support och administrativt stöd kommer vara fokus i rollen. Du kommer ha kontakt med kunder som sitter runt om i världen, därav är det ytterst viktigt att du är bekväm med det engelska språket.

Du kommer till exempel att:


* Administrera licenser, exempelvis så att kunden har rätt antal användare
* Hantera avtal och orders i UMC:s interna CRM-system
* Utveckla och skapa starka kundrelationer


Tjänsten passar dig som vill arbeta i en administrativ roll där du kommer arbeta med långsiktiga kundrelationer. Du bör också tycka om att arbeta med problemlösning där du alltid arbetar kundanpassat.

VI SÖKER DIG SOM
* Har tidigare erfarenhet av kundservice


* Har stort intresse för att arbeta med administration
* Har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
* Goda IT-kunskaper – i synnerhet inom word och Excel
* Avslutad gymnasieexamen


Det är meriterande om du…


* Har en relevant eftergymnasial utbildning såsom exempelvis samhälle, ekonomi eller annan relevant utbildning


Som person är det viktigt att du är strukturerad och noggrann i ditt tillvägagångssätt samtidigt som du kan hålla ett gott tempo och vara effektiv. Vidare innehar du en god förmåga att kunna anpassa dig till nya arbetssätt och att vara flexibel när situationen kräver det. Då kontaktytorna i denna roll är många krävs det också att du är duktig på att bygga starka relationer med människor runt om dig samt att du har ett trevligt och engagerat uttryckssätt.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Januari
* Omfattning: Heltid
* Placering: Centrala Uppsala
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och UMC:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här


INFORMATION OM FÖRETAGET
Uppsala Monitoring Centre (UMC) är en stiftelse med det globala syfte att skapa en säker användning av mediciner. De är baserade i Uppsala och arbetar på förfrågan av World Health Organization (WHO) med att samla in och analysera patientdata från hela världen med mål att identifiera och förklara problem som är relaterade till medicin och dess användning. UMC är världsledande inom utvecklingen av säker övervakning av mediciner. Deras produkter och tjänster används både av hälsoorganisationer och företag inom Life Science i över 120 länder.


Varaktighet 6 månader eller längre
Löneform Enligt avtal

Klicka här för att söka jobbet

Academic Work

http://www.academicwork.se

Yrkesområde:

Admin / Ekonomi

Anställning:

Heltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

4:e Januari 2019

Plats:

Uppsala, Uppsala

Fler annonser från samma företag

Administrativ licenskoordinator till UMC! Admin / Ekonomi Uppsala

Produktionsingenjör till USNR i Söderhamn! Teknik / Ingenjör / Drift Gävleborg

Junior transportadministratör till NCC i Borås! Admin / Ekonomi Älvsborg

Client Manager till Annonsdax/Schibsted Försäljning / Butik Värmland

Vill du jobba med kundkontakt och samordning? Försäljning / Butik Göteborg

Rivstarta karriären som junior Backofficemedarbetare! Försäljning / Butik Göteborg

Projektstöd till ledande energibolag! Admin / Ekonomi Göteborg

Liknande jobb på jobbaextra

Flexibelt extrajobb som inköpsassistent hos Memira Admin / Ekonomi Uppsala

Extrajobba med läxhjälp, nationalekonomi, Uppsala Admin / Ekonomi Uppsala

Extrajobba med läxhjälp, Flera ämnen, Uppsala Admin / Ekonomi Uppsala

Extrajobba med läxhjälp, Svenska eller matte/fysik, Enk... Admin / Ekonomi Uppsala

0.10600280761719