Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Lärare i psykologi och HUMHUM till Malmö Borgarskola

Publicerades: 1:e December 2018 Sista ansökningsdagen: 7:e December 2018


I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola och vuxenutbildning. Idag är vi 1500 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi tror på digitalisering som ett verktyg för att förbättra våra verksamheter och har som mål att bli Malmö stads första helt digitaliserade förvaltning. Vi ger kraft att växa.

Malmö Borgarskola är en mötesplats med en stimulerande studiemiljö för ungdomar från hela Skåne. Idag har vi 1230 elever och erbjuder program inom ekonomi, naturvetenskap, samhällsvetenskap, hotell- och turism, handel- och administration samt International Baccalaureate. Vi har välutbildade och engagerade lärare med fokus på den dagliga undervisningen där den enskilde eleven blir sedd och får utvecklas efter sina förutsättningar.

Vår skola är en trivsam och välutrustad arbetsplats med ordning och reda där alla elever tillsammans med personalen upplever delaktighet, gemenskap och arbetsglädje. Det internationella perspektivet genomsyrar vår verksamhet. Skolan har flera internationella utbildningar, utbyte med flera länder och goda kontakter med svenska och utländska universitet.ARBETSUPPGIFTER
Som gymnasielärare består ditt huvuduppdrag av att

Arbeta med att stödja, motivera och stimulera elevernas kunskapsutveckling utifrån deras individuella förutsättningar, samt kontinuerligt dokumentera och ge återkoppling på elevernas arbete och utveckling och framsteg.
Planera, genomföra och utveckla undervisningen i aktuellt ämne.
Utfärda skriftliga omdömen och betygsättning.
Arbeta pedagogiskt i linje med gällande läroplaner och verksamhetsmål.
Samarbeta med IoF och BUP vid behov
Som gymnasielärare befinner du dig i en miljö av kontinuerligt kollegialt lärande och utveckling. Du är en del av och bidrar till utvecklingsarbetet på skolan för att den pedagogiska och undervisningsknutna läromiljön ska utvecklas och främja elevernas måluppfyllelse.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig i psykologi och har erfarenhet av att undervisa i kurser i humanistisk och samhällsvetenskaplig specialisering t ex kriminologi och interkulturell kommunikation.
Meriterande att kunna undervisa på engelska och att ha bedrivit pedagogiskt utvecklingsarbete.ÖVRIGT
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.


Varaktighet Tillsvidare
Löneform Enligt avtal.

Klicka här för att söka jobbet

Malmö stad, Malmö Borgarskola

http://borgarskolan.malmo.se/

Yrkesområde:

Utbildning

Anställning:

Deltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

7:e December 2018

Plats:

Malmö, Skåne

Fler annonser från samma företag

Lärare i psykologi och HUMHUM till Malmö Borgarskola Utbildning Skåne

0.37808012962341