Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Sjuksköterska

Publicerades: 29:e November 2018 Sista ansökningsdagen: 31:e December 2018


1177 Vårdguide på telefon

Nära vård och hälsa är en nystartad förvaltning inom Region Uppsala. Här finns 1400 kunniga medarbetare som arbetar på Region Uppsalas vårdcentraler, inom specialiserad habiliteringsverksamhet och anslagsfinansierad primärvård. Här finns även 1177 Vårdguiden på telefon, hjälpmedels- och tolkverksamhet, närvårdsavdelningar och mobila närvårdsteam samt verksamhet för forskningsstöd och utbildning.

1177 Vårdguiden på telefon utökar sin verksamhet till Tierp och Östhammar. Vi söker därför sjuksköterskor till våra nya verksamheter men även till vårt Uppsalakontor. Vi är i behov av sjuksköterskor för tjänstgöring dag, natt eller på rotation.

Söker du en verksamhet i vårdsektorn som kan utmana dig och som är med i utvecklingen av digitaliserade lösningar i vården, då är 1177 Vårdguiden på telefon rätt arbetsplats för dig. Välkommen att söka en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt och tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse. Vi är beredda att justera tjänstgöringsgraden enligt ditt önskemål.

Vår verksamhet
1177 Vårdguiden på telefon, är en nationell tjänst som bedrivs dygnet runt i alla landsting/regioner i Sverige. Vi ansvarar för sjukvårdsrådgivning i hela Region Uppsala under dygnets alla timmar. Vi samverkar även med andra Regioner under vissa tider på dygnet. Hos oss får du arbeta i en spännande verksamhet i ständig utveckling. Arbetet är omväxlande och roligt. Vi ser teamet som det viktiga, vi månar om varandra och hos oss jobbar ledare och sjuksköterskor tillsammans för att skapa goda förutsättningar för en trygg arbetsmiljö och säker vård.

Ditt uppdrag
Som sjuksköterska ingår du i ett team av sjuksköterskor/ specialistsjuksköterskor och barnmorskor. I uppdraget ingår att göra medicinska bedömningarar, ge egenvårdsråd och vid behov hänvisa till rätt vårdinstans. Till din hjälp i arbetet har du ett kvalitetssäkrat medicinskt rådgivningsstöd som är symtombaserat och följer en strukturerad samtalsprocess. Som nyanställd genomgår du ett gediget introduktionsprogram med både teoretisk och praktisk utbildning.

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med specialistutbildning. Vi vill att du har några års erfarenhet som leg sjuksköterska och har du erfarenhet av telefonrådgivning eller liknande arbete är det ett plus.

Det är viktigt att du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Det är även viktigt att du kan arbeta självständigt och är strukturerad i ditt arbetssätt. Du ska ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Uppdraget kräver att du är bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt samt att göra avvägningar och prioriteringar utifrån tillgänglig information och med förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Vill du veta mer?
För mer information om oss och jobbet på 1177 Vårdguiden på telefon är du varmt välkommen att kontakta Tf verksamhetschef Monica Hedström Carlsson, tel. 070-611 05 84 eller Tf gruppchef Christina Paulsen,tel. 070-611 05 92

Vill du bli en av oss ?
Vi ser fram emot din ansökan via länken nedan. Uppge om det är Tierp, Östhammar eller Uppsala som är mest intressant. Vi intervjuar fortlöpande så vänta inte med din ansökan som vi dock vill ha senast 31 december.

Bifoga kopia på din legitimation, meritförteckning och andra relevanta bilagor som styrker din kunskap och erfarenhet. Du kan också skicka din ansökan till Nära vård och hälsa, Dragarbrunnsgatan 46, 751 45 Uppsala. Märk kuvertet med HR.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare


Varaktighet Tillsvidare
Löneform -

Klicka här för att söka jobbet

Region Uppsala

Yrkesområde:

Vård / Hälsa / Skönhet

Anställning:

Heltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

31:e December 2018

Plats:

Uppsala, Uppsala

Fler annonser från samma företag

Biomedicinsk analytiker Vård / Hälsa / Skönhet Uppsala

Sjuksköterska Enköpings psykiatrimottagning Vård / Hälsa / Skönhet Uppsala

Tandsköterska Vård / Hälsa / Skönhet Uppsala

Tandsköterska Vård / Hälsa / Skönhet Uppsala

Är du utbildad undersköterska och vill arbeta på en utm... Uppsala

Undersköterska med intresse för akutsjukvård, inriktnin... Uppsala

Vikarierande underläkare Vård / Hälsa / Skönhet Uppsala

Liknande jobb på jobbaextra

Prova arbetet som livsmedelskontrollant sommaren 2019! Vård / Hälsa / Skönhet Uppsala

Te Crea Care söker sjuksköterska till Enköping i sommar... Vård / Hälsa / Skönhet Uppsala

Hästkliniken söker leg. djursjukskötare och djurvårdare... Vård / Hälsa / Skönhet Uppsala

Erfaren veterinär eller sistaårsstudent – annorlunda ut... Vård / Hälsa / Skönhet Uppsala

0.11121797561646