Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Samordnare Lager/Logistik

Publicerades: 27:e November 2018 Sista ansökningsdagen: 10:e December 2018


På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 400 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.


Framtidens sätt att bygga tillhör byggsystem i trä, KLT. Vi på Södra är nu i uppstarten av Södra Building Systems, där vi nu söker en Samordnare inom lager och logistik! Detta är en tjänst för dig som vill vara med på en häftig resa från första start, till något som kan bli riktigt, riktigt stort. Dessutom har Södra nyligen fått utmärkelsen som Sveriges mest attraktiva arbetsgivare, en utmärkelse som vi såklart är väldigt stolta över.

Dina arbetsuppgifter
Som Samordnare inom lager och logistik kommer du bland annat få möjligheten att jobba med lagerhantering från den nya KLT-produktionen. Det innebär att du kommer, med hjälp av stöd, planera och skapa såväl lager som logistikflöde på vår första fabrik, du kommer att arbeta med lastplaner utifrån våra kunders önskemål om deras leveranssätt samt avropa transporter från fabrik till byggplats. Med tanke på att vår KLT-satsning är ny, kommer även en viktig bit vara att jobba med ständiga förbättringar för att utveckla och effektivisera vår verksamhet, det innebär också att för rätt person så kan tjänsten utvecklas och utformas allt eftersom vår fabrik expanderas.

Din erfarenhet
Nu vill vi såklart hitta rätt person som brinner för- och ser nöjet med denna resa lika mycket om vi gör! Vi tror att du besitter en inställning, vilja och målmedvetenhet utöver det vanliga. Du tycker om utmaningar och föredrar ett flexibelt förhållningssätt snarare än att arbeta efter givna ramar. Utöver detta tycker du om att bidra med din positiva och energiska energi till gruppens goda stämning. Självklart ska du tycka om att arbeta hårt, men du uppskattar också att både få och ge ett gott skratt mellan varven.

För att lyckas i din nya arbetsroll ser vi att du har avslutad gymnasieutbildning, med fördel inom lager och logistik. Har du eftergymnasial utbildning inom nämnda område ser vi också det som ett stort plus. Vi ser däremot att det krävs att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom föreliggande område.

Utöver ovan ser vi också att

Du har vana av att jobba med MS Office
Du har vana att arbeta med produktionssystem för tillverkningsindustrin
Du behärskar såväl svenska och engelska i tal och skrift  
Vi tror på blandade grupper och tar gärna emot ansökningar. Södra strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka.

Din arbetsgivare Södra
Södra är Sveriges största skogsägarförening med 51 000 skogsägare som medlemmar. Södra är en internationell skogsindustrikoncern där verksamheten baseras på förädling av medlemmarnas skogsråvara. Vår verksamhet sträcker sig från traditionella produkter som pappersmassa och trävaror, till nya spännande områden som till exempel förnybar energi, lättare konstruktionsmaterial och textilmassa som används till kläder. Vi nöjer oss helt enkelt inte med att förfina de produkter som våra kunder sedan länge förlitar sig på och använder i sina egna processer – vi letar också ständigt efter nya användningsområden för världens bästa råvara.


Läs gärna mer om vilka förmåner vi på Södra erbjuder dig som anställd; Södras förmåner .

Placering/Anställning
Placering på vår nya fabrik i Värö. Tjänsten är en tillsvidareanställning där du kommer att jobba dagtid.

Vill du veta mer?
Tycker du, precis som vi, att denna resa bara inte går att missa?! Då tycker vi definitivt att du ska söka tjänsten så snart som möjligt! Är det så att du först har ett par frågetecken som du vill reda ut innan du skickar in din ansökan, tveka inte på att höra av dig! För frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Hanna Holgersson, 0470-890 34. För frågor om verksamheten kan du istället kontakta Krister Norberg 072-528 63 56.

Vill du på ett snabbt och smidigt sätt ta del av rekryteringsprocessen hittar du det här: Södras rekryteringsprocess .

Ansök via länken nedan senast den 10:e december 2018. Hoppas vi hörs snart!

Vi kommer göra löpande urval under ansökningstiden, så skicka in din ansökan snarast. Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post.

Följ oss gärna på  Facebook   #jobbapåsödra


Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.


Varaktighet Tillsvidare
Löneform Enligt ök

Klicka här för att söka jobbet

Södra Wood

http://www.sodra.com

Yrkesområde:

Försäljning / Butik

Anställning:

Heltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

10:e December 2018

Plats:

Varberg, Halland

Fler annonser från samma företag

Fordonsförare Industri / Transport Jönköping

Samordnare Lager/Logistik Försäljning / Butik Halland

KL-Trä Operatör Industri / Transport Halland

Liknande jobb på jobbaextra

NESPRESSO AMBASSADÖR MED FOKUS PÅ FÖRSÄLJNING - HALMSTA... Försäljning / Butik Halland

Studenter sökes extra till butiksarbete i Falkenberg! Försäljning / Butik Halland

Det perfekta extrajobbet - Noggranna ålderskontrollante... Försäljning / Butik Halland

Studerar du i Halmstad och vill arbeta extra i butik? Försäljning / Butik Halland

Extrajobb som parkeringsvärd under Black Friday och jul... Försäljning / Butik Halland

Butikssäljare Natt Circle K - Snapparp Västra Försäljning / Butik Halland

0.37005114555359