Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Föreståndare till kolloverksamhet!

Publicerades: 30:e November 2018 Sista ansökningsdagen: 27:e Januari 2019


Socialförvaltningen ansvarar för arbetet med att skapa social trygghet för barn, ungdomar och vuxna. Målet är att arbeta för att uppnå social uthållighet. Inom socialförvaltningen bedrivs kvalificerat och välutvecklat/framstående socialt arbete. Förvaltningen innehåller både myndighetsutövning och behandlande och stödjande insatser för barn och ungdomar och deras familjer samt för vuxna.

Resursenheten Barn och familj består av familjepedagoger, familjebehandlare, umgängesverksamhet, kolloverksamhet, barngrupper, kris och korttidssinsatser, administration och utvecklare. Vår huvuduppgift är att genomföra insatser i form av biståndsbeslut för att förhindra eller förkorta placeringar.

Våra kollogårdar ligger naturskönt nära skog och vatten där vistelsen bygger på aktiviteter som stimulerar barnens sociala utveckling, upplevelsebehov samt avkoppling. Verksamheten präglas av ömsesidig respekt och ett aktivt deltagande från alla som vistas på gården. Detta ställer höga krav på våra ledare för att kunna erbjuda barnen en positiv och trygg kollovistelse.

Åshorn ligger vackert beläget i skärgårdsmiljö strax utanför Trosa, ca 11 mil från Eskilstuna. Sågarsvedet ligger intill Sotarsjön med en vacker omgivande natur, i Ärla ca 2,5 mil från Eskilstuna. Nu söker vi kockar till Åshorns barnkolloverksamhet som ligger i utkanten av Trosa och till Sågarsvedets barnkolloverksamhet som ligger i Ärla.

ARBETSUPPGIFTER
Till Åshorns sommargård kommer ca 54 barn och till Sågarsvedet kommer ca 32 barn i åldrarna 7-13 år.

Som föreståndare har du det dagliga ansvaret över att bedriva verksamheten och arbetsleda kollopersonalen. Du arbetar utifrån enhetschefens och samordnarens direktiv och är på så sätt även den förlängda arm när det gäller personal, ekonomi, barnen samt kontakten med föräldrar.

Verksamheten på kollo omfattar heldygnsomsorg. och arbetsperioderna fördelas enligt nedan. Som föreståndare startar du ditt arbete 17 juni 2019.

Period: 2019-06-17 - 2019-08-18 (2019-07-16-2019-08-02, arbetsdagar).

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är eller studerar till lärare, socialpedagog, fritidspedagog, beteendevetare eller annan likvärdig pedagogisk utbildning.Du har tidigare erfarenhet av arbete i kolloverksamhet och goda simkunskaper.

Arbetet kräver flexibilitet varpå du behöver ha B-körkort och du som söker kan uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift.

Det är starkt meriterande att ha erfarenhet av ledarskap och budgetansvar samt god sjövana. Har du dessutom kunskaper i HLR och förarbevis för båt är det mycket positivt.
Erfarenhet av ledarskap

Behärskar du ytterligare språk är det meriterande.

För tjänsten krävs godkänt utdrag ur belastningsregister. Läs mer på www.polisen.se

För oss är det viktigt att du är rätt person, därför behöver du vara tydlig och kommunikativ i din ledarroll gentemot barn, personal och föräldrar. Du är trygg, stabil och handlingskraftig och vågar ta situationsbaserade beslut. Utöver detta är du lugn, har en god samarbetsförmåga, är kreativ och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt.

Andra viktiga egenskaper för tjänsten är flexibilitet och lyhördhet.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag och ta chansen att vara med och bidra till att både personal och barn på kollo får den bästa sommaren!

ÖVRIGT
Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi har under många år bedrivit ett målmedvetet och brett jämställdhetsarbete och är stolta över att ha tilldelats Svenska jämställdhetspriset. Vi är också en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 9 000 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.


Varaktighet 11 dagar - 3 månader
Löneform Enligt avtal, fast lönsesättning

Klicka här för att söka jobbet

Eskilstuna kommun, Socialförvaltningen

Yrkesområde:

Anställning:

Heltid

Antal platser:

4

Sista ansökningsdag:

27:e Januari 2019

Plats:

Eskilstuna, Södermanland

Fler annonser från samma företag

Socialsekreterare till utredningsenheten unga-vuxna Extrajobb / Övrigt Södermanland

Fritidsledare till kolloverksamhet! Extrajobb / Övrigt Södermanland

Föreståndare till kolloverksamhet! Södermanland

Samtalsbehandlare till Vägen Extrajobb / Övrigt Södermanland

Kockar till kolloverksamhet! Södermanland

Liknande jobb på jobbaextra

Barnvakt / extrajobb, Eskilstuna Extrajobb / Övrigt Södermanland

Heltidstjänst som personlig assistent till ryggmärgsska... Extrajobb / Övrigt Södermanland

Extrajobba med läxhjälp, Matte, Trosa Admin / Ekonomi Södermanland

Vikarie till kvinna i Oxelösund Extrajobb / Övrigt Södermanland

PERFEKT EXTRAJOBB Teknik / Ingenjör / Drift Södermanland

Perfekt extrajobb för dig i Strängnäs! Extrajobb / Övrigt Södermanland

Är du studerande och vill jobba extra? Ansök här! Extrajobb / Övrigt Södermanland

0.37395787239075