Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Student sökes till deltidsarbete som förvaltningsassistent!

Publicerades: 27:e November 2018 Sista ansökningsdagen: 8:e Januari 2019


Bostadsstiftelsen Platen är det allmännyttiga bostadsbolaget i Motala. Med en förvaltad yta om 430 036 kvm fördelat på 5756 lägenheter och 175 kommersiella lokaler i portföljen samt en omsättning på 360 Mkr är de den största aktören på hyresmarknaden i Motala kommun med ett varierat utbud av ändamålsenliga och efterfrågade bostäder, boendemiljöer och lokaler inom kommunen. De är i dag 83 medarbetare inom olika yrkesgrupper på Platen.

OM TJÄNSTEN

Detta är ett studentuppdrag där du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd till Bostadsstiftelsen Platen. Placering kommer att vara på Bostadsstiftelsen Platen i Motala och du tillhör avdelningen Boservice vilket är deras förvaltningsavdelning. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor om rollen eller företaget ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef. Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag.
DINA ARBETSUPPGIFTER

Som förvaltningsassistent kommer du främst att jobba administrativt med enklare uppgifter. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att ta fram nya underlag efter/vid underhåll på lägenheter och då ska du uppdatera det i fastighetssystemet och säkerställa att korrekt information finns i alla register och system. Efter det kan hyra höjas eller andra utgifter tillkomma för hyresgästen, och då ska du som förvaltningsassistent ta reda på vad som gäller avtalsmässigt och vad hyresgäst och Platen står för.

I mån av tid kan du också komma till att hjälpa avdelningen med kontering av vissa fakturor och administration vid utredningar. Du kan också komma att hjälpa till med att lägga in priser i system och jämföra dessa mot varandra för att se vilken som är bäst att använda. Rollen är med andra ord varierad och kan komma att skifta beroende på profil, utbildning och tidigare erfarenhet.

OMFATTNING: Deltid, extrajobb

START: Omgående

PLACERINGSORT: Motala

DIN PROFIL

Vi söker dig som studerar på universitets- eller YH-nivå med en teknisk inriktning, exempelvis fastighetsteknik och/eller förvaltningsassistent eller byggnadsteknik/byggnadsingenjör. Detta för att du ska kunna förstå och snabbt sätta dig in i byggtekniska begrepp och termer som kan tänkas komma upp samt för att säkerställa att allt blir rätt när det läggs in i system.

Som person tror vi att du har ett tekniskt intresse och är något av ett sifferhuvud. Detta för att kunna stötta upp avdelningen och attestera vissa fakturor. Vi ser vidare att du är ödmjuk, prestigelös och gillar att skapa ordning och reda. Det är bättre att du säkerställer att allt är korrekt än att du stressar dig igenom uppgifterna för att bli klar så snabbt som möjligt. Slutligen tror vi också att du är öppen, lättsam, flexibel och social för att trivas och utvecklas i rollen och på företaget.

OM STUDENTWORK

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.


Mer informasjon


Varaktighet Tillsvidare
Löneform Enligt överenskommelse

Klicka här för att söka jobbet

Bostadsstiftelsen Platen

Yrkesområde:

Admin / Ekonomi

Anställning:

Heltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

8:e Januari 2019

Plats:

Motala, Östergötland

Fler annonser från samma företag

Student sökes till deltidsarbete som förvaltningsassist... Admin / Ekonomi Östergötland

Liknande jobb på jobbaextra

Rekryterings- och employer brandingspecialist Admin / Ekonomi Östergötland

Ekonomistudent som vill bygga ut ditt nätverk? Admin / Ekonomi Östergötland

Student som vill arbeta extra med rekrytering? Admin / Ekonomi Östergötland

Extrajobba med läxhjälp, Svenska som andra språk, Valde... Admin / Ekonomi Östergötland

Administrativt extrajobb hos EuroMaint Admin / Ekonomi Östergötland

Extrajobba som växeltelefonist vid behov i Norrköping! Admin / Ekonomi Östergötland

Meriterande extrajobb som kontorsassistent Admin / Ekonomi Östergötland

0.38027191162109