Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Extrapersonal inom reception/ kundtjänst

Publicerades: 27:e November 2018 Sista ansökningsdagen: 28:e December 2018


Reception/ kundtjänst
Är du student, pensionär eller letar du efter ett extrajobb på sidan av ditt nuvarande deltidsarbete? Brinner du för service samt för att möta människor i kombination med administrativa arbetsuppgifter? Då har vi extrajobbet för dig!Vi söker nu extrapersonal till ett flertal kunder i Falun och Borlänge. Vi söker dig som är serviceinriktad, social, lyhörd och prestigelös och som vill jobba extra vid sidan av studier eller deltidsarbete. Du kan även vara pensionär. Det är meriterande men inget krav om du har erfarenhet från arbete inom reception/ kundtjänst/ kundservice och/ eller administration. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos våra kunder.

Omfattning: Timanställning, vid behov.Arbetsbeskrivning:
Arbetsuppgifterna innebär att du kommer att möta och serva kunder, leverantörer och intern personal genom telefonkontakt och/ eller via reception. Du kommer att svara på inkommande samtal och hjälpa besökare med att komma i kontakt med rätt person inom företaget. Även andra administrativa arbetsuppgifter ingår i arbetet. Du ska vara flexibel och van att hantera många arbetsmoment.Kvalifikationer:
Erfarenhet av att arbeta i system samt med telefon som arbetsredskap. Svenska i tal och skrift är ett krav. Du ska behärska Engelska bra. Du bör även ha en annan sysselsättning om minst 50% alternativt vara pensionär. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande dock inget krav. Önskvärt om du kan jobba extra vid behov efter sommaren vid sjukdom och ledighet.


Som konsult förväntas du snabbt komma in i nya organisationer och sätta dig in i olika kulturer och system på kort tid. Tjänsten innebär många kontakter och det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person är du serviceinriktad och noggrann. Du är affärsmässig, drivande och van att arbeta självständigt. Därtill förväntas det att du levererar och bidrar med kompetens, effektivitet och erfarenhet.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Om Randstad:
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.Sista ansökningsdag: 2018-12-28 Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.För information: Sofie Aniliadis, sofie.aniliadis@randstad.se


Varaktighet Tillsvidare
Löneform Fast lön

Klicka här för att söka jobbet

Randstad AB

Yrkesområde:

Hotell / Restaurang

Anställning:

Deltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

28:e December 2018

Plats:

Falun, Dalarna

Fler annonser från samma företag

Projektledare/projektutvecklare Teknik / Ingenjör / Drift Norrbotten

Truckförare till Boxholm Industri / Transport Östergötland

Extrajobb inom lager i Lidköping Industri / Transport Skaraborg

Driftchef till Götene Vatten & Värme AB Admin / Ekonomi Skaraborg

Extrajobb på vardagar och helger

ICA Banken söker säljande kundrådgivare för extrajobb Försäljning / Butik Älvsborg

Projektledare Engineering Teknik / Ingenjör / Drift Älvsborg

Liknande jobb på jobbaextra

Sem vik receptionen ÖNH-Kliniken Falun Hotell / Restaurang Dalarna

Extrapersonal inom reception/ kundtjänst Hotell / Restaurang Dalarna

0.10868000984192