Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Speciallärare

Publicerades: 21:e November 2018 Sista ansökningsdagen: 9:e December 2018


Varje dag går cirka 1700 personer till arbetsplatsen Östhammars kommun för att leverera välfärd och utveckling så att vårt lokala samhälle kan fortsätta vara tryggt och attraktivt. Vi gör det tillsammans, med engagemang, ansvar och öppenhet. Det är vi stolta över.

Nu har du chans att arbeta i en skola med fokus på utveckling förutom en lärande och trygg miljö. Vi har en väl fungerande skolutvecklingsenhet som vi samarbetar med och rektorn finns närvarande på skolan i nära samarbete med dig.

ARBETSUPPGIFTER
Som speciallärare är du en viktig del av vårt elevhälsoteam och deltar aktivt i skolans förebyggande och hälsofrämjande arbete. Du kommer att arbeta direkt med elever i lärandesituationer, både genom enskild undervisning och stöd i klass. Du kommer också att vara ett stöd för pedagoger vid kartläggningar, utredningar och upprättande av åtgärdsprogram. Tillsammans med specialpedagog kommer du att ha ett särskilt ansvar för administrering och analys av de screeningar som görs i enlighet med Östhammars kommuns screeningplan gällande läsning och skrivning.

Vi driver från och med hösten 2018 ett tvåårigt hälsoprojekt, där vi bland annat fokuserar på rörelse i syfte att höja måluppfyllelsen och förbättra måendet hos eleverna. vi tycker att det är både viktigt och roligt med skolutveckling. Under det här läsåret har vi tre större utbildningssatsningar, en inom läsning, en inom specialpedagogik och en inom digitalisering.

Vi som söker ytterligare en kollega jobbar på Edsskolan belägen i Östhammars tätort. Vi är en F-6 skola med ca 320 elever. Vi har relativt små klasser samt en resurs i varje årskurs. Vi gör också en medveten satsning på hälsa och rörelse. Åk F-5 har röris tillsammans under lektionstid två dagar i veckan samt att vi erbjuder rastaktiviteter på förmiddagsrasten.

Vi erbjuder dig utveckling med en väl fungerande skolutvecklingsenhet. ett sammansvetsat arbetslag. nära samarbete med pedagoger och övrig elevhälsa samt goda möjligheter till personlig utveckling.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har examen som specialpedagog/speciallärare eller annan motsvarande utbildning, samt erfarenhet. Du bör ha god kännedom om skolans styrdokument och vara väl förtrogen med kunskapsbedömningar, anpassningar och särskilt stöd.

Som person har du en positiv grundinställning med förmåga att se möjligheter och lösningar. Du har lätt att skapa och bibehålla goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Tillsammans tar vi ansvar för verksamheten och driver utvecklingen av arbetet framåt. Vi månar om en god stämning i vår arbetsgrupp och din förmåga till samarbete värderas högt.

Vi hoppas få välkomna dig till vår skola!

ÖVRIGT
Utdrag ur belastningsregistret krävs vid anställning.

I den här rekryteringen har vi valt vilka kanaler vi vill synas i och undanber oss därför ytterligare erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp.

När du söker jobb hos oss ber vi dig söka digitalt för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan digitalt kan du skicka din ansökan märkt med referensnummer till:

Östhammars kommun
Lednings- och verksamhetsstöd
Box 66
742 21 Östhammar


Varaktighet 3 - 6 månader
Löneform Enligt avtal.

Klicka här för att söka jobbet

Östhammars kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen

http://www.osthammar.se

Yrkesområde:

Utbildning

Anställning:

Deltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

9:e December 2018

Plats:

Östhammar, Uppsala

Fler annonser från samma företag

Lärare i tyska/engelska, Gimo Uppsala

Skoladministratör, Östhammar Admin / Ekonomi Uppsala

Musiklärare Utbildning Uppsala

Speciallärare Utbildning Uppsala

Lärare i idrott och hälsa Utbildning Uppsala

Liknande jobb på jobbaextra

Medtränare för barnidrott Utbildning Uppsala

Fotbollsledare för Fotbollskul hos Sweden Sport Academy Utbildning Uppsala

Sprid rörelseglädje till barn genom dans! Bli ledare fö... Utbildning Uppsala

Medtränare för barndans - Var med och sprid rörelsegläd... Utbildning Uppsala

Extrajobb i Uppsala, undervisa i franska Utbildning Uppsala

Extrajobb - Idrottsledare för barn i Uppsala! Utbildning Uppsala

0.36587285995483