Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Sjuksköterskor till Palliativ vård och ASIH i Ängelholm inför sommaren 2019

Publicerades: 15:e November 2018 Sista ansökningsdagen: 13:e Maj 2019


Kom och jobba med oss! Gör skillnad. Varje dag.

Palliativ vård och Avancerad Sjukvård i Hemmet (ASIH) är teambaserad vård som erbjuds till patienter med komplexa symtom oavsett ålder och diagnos. Medicinska insatser och psykosocialt stöd erbjuds under dygnets alla timmar och närstående har en central roll i helhetsvården kring patienten. Insatser sker i patientens eget hem, särskilt boende eller på palliativvårdsavdelning och utgår från Helsingborg, Ängelholm, Trelleborg, Hässleholm, Kristianstad, Ystad, Malmö och Lund.

Här hittar du information om Palliativ vård och ASIH på 1177.se/Skane/Fakta-och-rad/Behandlingar/Palliativ-vard/

Läs mer om Region Skåne verksamheter på vard.skane.se. På vår Facebook-sida kan du läsa om hur medarbetarna tycker det är att jobba inom Region Skåne; facebook.com/jobbairegionskane

ARBETSUPPGIFTER
Som medarbetare hos oss får du förutom trevliga, kompetenta och engagerade kollegor ett omväxlande och spännande arbete. Du som är ny, tillsvidareanställd sjuksköterska får delta i ett introduktionsprogram som ger dig en trygg övergång till yrkeslivet, med både föreläsningar och klinisk träning.

Med den här annonsen söker vi medarbetare till många olika områden inom vår organisation och du kan därför ange inom vilken verksamhet och på vilken ort du skulle vilja arbeta. Det finns även flera olika anställningsformer, både tillsvidareanställningar och tidsbegränsade anställningar, exempelvis som sommarvikarie. Här finns tjänster både för dig som är nyutexaminerad och dig som vill ta nästa steg i karriären.

På skane.se/rekryteringsstatus kan du se hur många som har sökt tjänsterna och i vilket skede rekryteringen är. I denna annons använder vi ett centralt ansökningsformulär för hela Region Skåne och annonsen har därför har publicerats för flera orter. För att se antalet sökande behöver du då titta på huvudannonsen. Den hittar du genom att titta på referensnumret som syns i annonsrubriken för ansökningsformuläret.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 högskolepoäng.

Vi vill att du sätter patientens bästa i fokus och trivs i en varierad vardag. Vi värdesätter att du både kan arbeta självständigt och ta egna initiativ, och har god samarbetsförmåga. I linje med våra värderingar behöver du vara välkomnande, drivande, samt visa omtanke och respekt.

ÖVRIGT
Region Skåne är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar för att göra Skåne till en ännu bättre plats att leva på. Hos oss samlas över 100 yrkesgrupper som tillsammans ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi styrs av regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Mångfald, jämställdhet och en god arbetsmiljö anser vi ska vara självklart på våra arbetsplatser. Välkommen att bli vår kollega! Läs mer om oss på skane.se.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning i verksamheter med barn och ungdomar samt psykiatrisk verksamhet.

Löpande urval tillämpas i denna rekrytering. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att få lära känna dig!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Varaktighet 11 dagar - 3 månader
Löneform Enligt avtal.

Klicka här för att söka jobbet

Region Skåne, Semestervikariat

Yrkesområde:

Vård / Hälsa / Skönhet

Anställning:

Deltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

13:e Maj 2019

Plats:

Ängelholm, Skåne

Fler annonser från samma företag

Arbetsterapeuter till Region Skåne inför sommaren 2019 Vård / Hälsa / Skönhet Skåne

Sjuksköterskor till Ängelholm Vård / Hälsa / Skönhet Skåne

Medicinska Sekreterare till Region Skåne inför sommaren... Admin / Ekonomi Skåne

Sjuksköterskor till Psykiatri Skåne i Hässleholm Vård / Hälsa / Skönhet Skåne

Sjuksköterskor till Psykiatri Skåne i Kristianstad Vård / Hälsa / Skönhet Skåne

Sjuksköterskor till Psykiatri Skåne i Landskrona Vård / Hälsa / Skönhet Skåne

Sjuksköterskor till Landskrona Vård / Hälsa / Skönhet Skåne

Liknande jobb på jobbaextra

Sjuksköterskor till Psykiatri Skåne i Ystad Vård / Hälsa / Skönhet Skåne

Sjuksköterskor till Psykiatri Skåne i Helsingborg Vård / Hälsa / Skönhet Skåne

Barnmorskor till Malmö Vård / Hälsa / Skönhet Skåne

Sjuksköterskor till Trelleborg Vård / Hälsa / Skönhet Skåne

Sjuksköterskor till Ängelholm Vård / Hälsa / Skönhet Skåne

Fysioterapeuter till Region Skåne inför sommaren 2019 Vård / Hälsa / Skönhet Skåne

Sjuksköterskor till Psykiatri Skåne i Landskrona Vård / Hälsa / Skönhet Skåne

0.16258382797241