Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Medicinska Sekreterare till Region Skåne inför sommaren 2019

Publicerades: 15:e November 2018 Sista ansökningsdagen: 13:e Maj 2019


Kom och jobba med oss! Gör skillnad. Varje dag.

Vi finns i hela Skåne. I Malmö och Lund ligger Skånes universitetssjukhus som är landets tredje största sjukhus. Här samlas den högspecialiserade vården i Skåne, och här bedrivs forskning och utbildning i nära samarbete med universitet och högskolor. Våra tre akutsjukhus finns i Helsingborg, Kristianstad och Ystad. Här, liksom på Skånes universitetssjukhus, finns den skånska förlossningsvården och vård av för tidigt födda. Närsjukhus finns i Ängelholm, Landskrona, Trelleborg och Hässleholm. I Hässleholm finns även ett ortopediskt centrum som är landets största på höft- och knäprotesoperationer. Därtill kommer ett stort antal vårdcentraler och andra mottagningar runtom i Skåne.

Läs mer om våra verksamheter på vard.skane.se På vår Facebook-sida kan du läsa om hur medarbetarna tycker det är att jobba inom Region Skåne; facebook.com/jobbairegionskane

ARBETSUPPGIFTER
Som medarbetare hos oss får du förutom trevliga, kompetenta och engagerade kollegor ett omväxlande och spännande arbete, och stöd för att komma in i arbetet på ett tryggt sätt.

Med den här annonsen söker vi medarbetare till många olika områden inom vår organisation och du kan därför ange inom vilken verksamhet och på vilken ort du skulle vilja arbeta. Det finns även flera olika anställningsformer, både tillsvidareanställningar och tidsbegränsade anställningar, exempelvis som sommarvikarie.

På skane.se/rekryteringsstatus kan du se hur många som har sökt tjänsterna och i vilket skede rekryteringen är. I denna annons använder vi ett centralt ansökningsformulär för hela Region Skåne och annonsen har därför har publicerats för flera orter. För att se antalet sökande behöver du då titta på huvudannonsen. Den hittar du genom att titta på referensnumret som syns i annonsrubriken för ansökningsformuläret.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en godkänd utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration motsvarande minst 80 KY-poäng, 400 YH-poäng eller annan likvärdig utbildning till medicinsk sekreterare. Du har även goda kunskaper i svenska och medicinsk terminologi.

För dig som studerar till medicinsk sekreterare och till sommaren 2019 har avslutat minst termin 2 hänvisar vi till vår annons för studerande medicinska sekreterare som publiceras 2019-01-02. Detsamma gäller för dig som studerar till läkare.

Vi vill att du sätter patientens bästa i fokus och trivs i en varierad vardag. Vi värdesätter att du både kan arbeta självständigt och ta egna initiativ, och har god samarbetsförmåga. I linje med våra värderingar behöver du vara välkomnande, drivande, samt visa omtanke och respekt.

ÖVRIGT
Region Skåne är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar för att göra Skåne till en ännu bättre plats att leva på. Hos oss samlas över 100 yrkesgrupper som tillsammans ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi styrs av regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Mångfald, jämställdhet och en god arbetsmiljö anser vi ska vara självklart på våra arbetsplatser. Välkommen att bli vår kollega! Läs mer om oss på skane.se

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning i verksamheter med barn och ungdomar samt psykiatrisk verksamhet.

Löpande urval tillämpas i denna rekrytering. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att få lära känna dig!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Varaktighet 11 dagar - 3 månader
Löneform Enligt avtal.

Klicka här för att söka jobbet

Region Skåne, Semestervikariat

Yrkesområde:

Admin / Ekonomi

Anställning:

Deltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

13:e Maj 2019

Plats:

Lund, Skåne

Fler annonser från samma företag

Arbetsterapeuter till Region Skåne inför sommaren 2019 Vård / Hälsa / Skönhet Skåne

Sjuksköterskor till Ängelholm Vård / Hälsa / Skönhet Skåne

Medicinska Sekreterare till Region Skåne inför sommaren... Admin / Ekonomi Skåne

Sjuksköterskor till Psykiatri Skåne i Hässleholm Vård / Hälsa / Skönhet Skåne

Sjuksköterskor till Psykiatri Skåne i Kristianstad Vård / Hälsa / Skönhet Skåne

Sjuksköterskor till Psykiatri Skåne i Landskrona Vård / Hälsa / Skönhet Skåne

Sjuksköterskor till Landskrona Vård / Hälsa / Skönhet Skåne

Liknande jobb på jobbaextra

Extrajobba med läxhjälp, Matematik, Bromölla Admin / Ekonomi Skåne

Extrajobba som Bemanningsassistent i Malmö! Admin / Ekonomi Skåne

Kommunvägledare Admin / Ekonomi Skåne

Extrajobba med läxhjälp, matematik och generell hjälp, ... Admin / Ekonomi Skåne

Medicinska Sekreterare till Region Skåne inför sommaren... Admin / Ekonomi Skåne

Medicinska Sekreterare till Region Skåne inför sommaren... Admin / Ekonomi Skåne

Extrajobba med läxhjälp, Generell hjälp, Helsingborg Admin / Ekonomi Skåne

0.16535401344299