Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Försörjnings- och miljösamordnare till Folktandvården i Kalmar län

Publicerades: 14:e November 2018 Sista ansökningsdagen: 6:e December 2018


Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i landstinget
http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

VÅR ARBETSPLATS
Folktandvården är en självständig förvaltning med ett eget kansli. På kansliet i Kalmar/Västervik är vi 20 medarbetare som arbetar inom områdena Ekonomi, HR, Kommunikation, Försörjning/miljö och Folkhälsa/Utveckling. Kansliet arbetar under tandvårdschefens ledning med övergripande planering, strategi och utveckling inom respektive område men är också ett stöd i operativa frågor gentemot Folktandvårdens olika kliniker. Då vår nuvarande försörjnings- och miljösamordnare kommer att gå i pension söker vi nu en efterträdare.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Hos oss arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

VI ERBJUDER
I din roll ingår att vid om-, till- och nybyggnation av kliniker samt ny- och reinvesteringar i dentalutrustningar, vara samordnare mellan användare, landstingshälsan, Bygg- och förvaltarenheten, leverantörer och andra aktörer

Du deltar i upphandlingar gällande utrustningar och material. Du säkerställer att upphandlingarna motsvarar organisationens behov och att landstingets riktlinjer och ingångna avtal följs.

Som miljösamordnare biträder du tandvårdschefen i arbetet med miljö och hållbar utveckling samt upprätthåller kontakter med myndigheter och bevakar lagstiftningen. Du tar initiativ till utveckling av miljöområdet så att Folktandvården har ett ständigt pågående miljöarbete som bidrar till ett hållbart samhälle. Du ser också till att Folktandvårdens hygienriktlinjer är aktuella.

Du handlägger och ansvarar för frågor som rör säkerhet och krisberedskap och är kontaktperson mot övriga landstingsverksamheter samt Folktandvårdens lokala säkerhets- och krisombud.

Utöver ditt strategiska ansvar är du ett operativt stöd till ett 15-tal klinikchefer. Du följer även utvecklingen, inhämtar omvärldskunskap och utvecklar verksamheten i takt med önskemål och behov.

VI SÖKER
Du är initiativrik med stor analytisk förmåga som ser organisationen ur ett helhetsperspektiv. Du har god förmåga att arbeta tvärfunktionellt och att utveckla relationer med såväl chefer som medarbetare inom Folktandvården samt övriga landstinget och externt.

Du har förmågan att arbeta både självständigt och i samverkan med andra. Din helhetssyn gör att du förstår vikten av våra värderingar lagarbete, personligt ansvar och respekt för att på så sätt se till organisationens bästa.

Erfarenhet av tandvårdsverksamhet vad gäller utrustning och byggnation, så att du kan stödja och samverka med klinikcheferna i beslut om investeringar och byggnationer, är meriterande. Vi värderar också erfarenhet av miljöarbete högt.


Varaktighet Tillsvidare
Löneform Vi tillämpar individuell lönesättning

Klicka här för att söka jobbet

Landstinget i Kalmar Län

www.ltkalmar.se

Yrkesområde:

Teknik / Ingenjör / Drift

Anställning:

Heltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

6:e December 2018

Plats:

Kalmar, Kalmar

Fler annonser från samma företag

Sommarjobb Vaktmästare Teknik / Ingenjör / Drift Kalmar

Sommarjobb ambulanspersonal Vård / Hälsa / Skönhet Kalmar

Sjuksköterska helg, avd. 32A och 32B Vård / Hälsa / Skönhet Kalmar

Sjuksköterska, geriatrik avd. 32A och 32B Vård / Hälsa / Skönhet Kalmar

Sommarjobb Tvättbiträde Industri / Transport Kalmar

Sommarjobb läkarassistent till Primärvården Vård / Hälsa / Skönhet Kalmar

Specialist Applikationsdrift Data & IT Kalmar

Liknande jobb på jobbaextra

Fastighetsskötare till expansiva Axcell Teknik / Ingenjör / Drift Kalmar

Sommarjobb Vaktmästare Teknik / Ingenjör / Drift Kalmar

Sommarjobb Vaktmästare Teknik / Ingenjör / Drift Kalmar

Sommarjobb Vaktmästare Teknik / Ingenjör / Drift Kalmar

Sommarjobb Vaktmästare Teknik / Ingenjör / Drift Kalmar

0.12189698219299