Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Studenter till storbank i centrala Göteborg!

Publicerades: 13:e November 2018 Sista ansökningsdagen: 12:e December 2018


Är du student med stort intresse för bank och finans? Vill du jobba med att ge toppservice och utveckla relationer med kunderna i en dynamisk och spännande bransch? Vi på Adecco söker nu studenter till en storbank i Göteborgsområdet inför framtida uppdrag.

Om tjänsten
Du kommer att ingå i en studentpool där du arbetar ute på vår kunds olika bankkontor i Göteborgsområdet. Du kommer att arbeta med att ge råd och service till kunder över disk och ambitionen är att bygga långsiktiga relationer med kunderna. Som kundtjänstrådgivare blir du ansiktet utåt och får ett spännande arbete med ett högt tempo och stora utvecklingsmöjligheter. Arbetsuppgifterna består bland annat av att guida och hjälpa till med frågor angående exempelvis Internetbanken, men du kan också få ta hand om en del komplicerade ärenden. Om du är ute efter din första erfarenhet inom bank- och finansvärlden är detta en ypperlig möjlighet och du kommer att knyta kontakter för livet.

Tillträde sker så snart som ett aktuellt behov uppstår och du kommer då att få en anställning hos Adecco och arbeta som konsult hos vår kund. Du kommer att ingå i en studentpool. Uppdraget är på deltid vid behov men du bör kunna arbeta minst 2 dagar per vecka, arbetstiderna är på dagtid. 

Om dig
Vi tror att du är i början av din högskoleutbildning, exempelvis inom ekonomi eller juridik och har minst tre terminer kvar av din utbildning, du är ute efter ett kvalificerat deltidsarbete att kombinera med dina teoretiska kunskaper från studierna. Din tidigare erfarenhet av att ha arbetat med service och kundkontakt kommer väl till pass. Datorn kommer vara ditt främsta arbetsverktyg, varför vi ser att du är van vid att hantera olika system. Har du tidigare erfarenhet av kundtjänst och service inom bank och finans ser vi det som mycket meriterande. Du har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Som person trivs du med att arbeta i högt tempo och i en fartfylld miljö. Ditt utpräglade servicetänk och din personliga mognad gör att du kan bemöta kunderna med den professionalism och höga servicenivå som krävs för jobbet. Är du driven och ambitiös samt är flexibel och anpassningsbar efter kundens behov är detta rätt plats för dig. Är du dessutom trygg i dig själv, har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga samt trivs med att arbeta med mycket kundkontakt kommer du att trivas utmärkt i din roll.

Viktigt för tjänsten är:
- ett intresse för ekonomi
- att du är serviceinriktad och uppskattar att möta olika typer av människor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som kundtjänstmedarbetare är ett konsultuppdrag och som konsult får du en anställning i Adecco.

Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Du blir sedan anställd när behov uppkommer och du accepterar anställningserbjudandet. Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas så snart vi får ett aktuellt behov och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sandra Tinsveds på 073 684 75 02.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kundtjänstmedarbetare, Göteborg, Adecco.


Varaktighet Tillsvidare
Löneform Fast lön

Klicka här för att söka jobbet

Adecco Sweden AB

http://www.adecco.se/

Yrkesområde:

Försäljning / Butik

Anställning:

Deltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

12:e December 2018

Plats:

Göteborg, Göteborg

Fler annonser från samma företag

Produktionspersonal till Fagersta Stainless Teknik / Ingenjör / Drift Västmanland

Teknisk Processoperatör till Plastex Teknik / Ingenjör / Drift Västerbotten

Testförare till Volvo provbana i Hällered Industri / Transport Älvsborg

Testförare till Volvo provbana i Hällered Industri / Transport Älvsborg

Redovisningsekonom till XR Logistik i Skövde Admin / Ekonomi Skaraborg

Servicetekniker till Wirtgen Sweden AB Industri / Transport Kronoberg

Kundservicemedarbetare till ALD i Täby Försäljning / Butik Stockholm

Liknande jobb på jobbaextra

Meriterande extrajobb inom service, koordinering och pr... Försäljning / Butik Göteborg

HILTI CENTER SÖKER EN STUDENT TILL SINA BUTIKER I GÖTEB... Försäljning / Butik Göteborg

Student sökes till tjänst som butiksmedarbetare till go... Försäljning / Butik Göteborg

Ledigt deltidsjobb som receptionist! Försäljning / Butik Göteborg

Medarbetare sökes till kvalificerad kundtjänst i Götebo... Försäljning / Butik Göteborg

Studentinformatörer Försäljning / Butik Göteborg

Flexibelt deltidsjobb där du kan påverka lönen! Försäljning / Butik Göteborg

0.11704707145691