Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

System Analyst med inriktning ekonomi och marknad till Aimpoint i Malmö

Publicerades: 8:e November 2018 Sista ansökningsdagen: 27:e April 2019


Aimpoint AB utvecklar, tillverkar och marknadsför elektroniska riktmedel. Vi är det företag som skapade och utvecklade rödpunktsiktet, vilket vi idag är världsledande leverantör av. Aimpoints sikten används på den civila jakt- och skyttemarknaden samt av polis och militär. Företaget har 230 anställda och omsätter c:a 750 MSEK, varav mer än 90 % på export. Vårt huvudkontor ligger i Malmö och produktionsenheter finns i Malmö och Gällivare. Försäljningen i USA sker via vårt amerikanska dotterbolag, Aimpoint Inc. Aimpoint är ett företag inom Sandberg Development-koncernen. För mer information om företaget, besök gärna www.aimpoint.com (http://www.aimpoint.com/)


Nu söker vi en System Analyst, med inriktning ekonomi och marknad, till vårt huvudkontor i Malmö.

Om tjänsten:


I detta jobb som System Analyst kommer du att fungera som en brygga mellan ekonomi/marknadsavdelningen och informationssystemavdelningen. Du kommer att jobba med verksamhetsnytta genom att säkra att vårt affärssystem (Jeeves) möter verksamhetens förväntningar En viktig uppgift är att fånga, utvärdera, formulera och specificera krav, behov och förbättringar.

Du kommunicerar med involverade kravställare om prioriteringar och förändringar.

Att utbilda nya kollegor och användare i affärssystemet samt jobba för att kontinuerligt höja kompetensen bland befintliga användare, är en annan del av ditt jobb. Vid behov leder du hela eller delar av projekt.

Du kommer att ingå i ett team och ha en nära dialog med kollegor runtom i verksamheten, men framför allt inom ekonomi och marknad. Viktiga kontaktytor för dig blir också de super users som finns i verksamheten.


Om dig:


Vi tror att du har läst systemvetenskap eller liknande och att du har några års erfarenhet av att jobba med affärssystem, kanske som super user eller systemförvaltare. Din inriktning är ekonomi och/eller marknad.


Du har tidigare erfarenhet av att jobba med affärssystem och andra systemlösningar: behovsanalys, förstudier för implementation av systemlösningar, samt skapande av specifikationer för utveckling av anpassningar. Att se helheten, såväl som att dyka ner i detaljer, tilltalar dig.


Eftersom du har ett tätt samarbete med verksamheten är egenskaper som kommunikativ, relationsskapande, lösningsorienterad och pedagogisk viktiga.

Att vara lyhörd och att kunna förstå verksamhetens behov, är en förutsättning för att lyckas i denna roll, liksom att ta ansvar för och driva sitt eget arbete.


Om Aimpoint:


Aimpoint är ett lönsamt och världsledande bolag med stort fokus på säkerhet och kvalitet. Vi är i en stark tillväxtfas och välkomnar dig till vårt huvudkontor! Vi satsar på långsiktighet och detta syns bland annat i en mycket låg personalomsättning. Vår introduktionsplan är väl beprövad och strukturerad, och erbjuder dig en god start hos oss.


Placering: Malmö

Ansökan:

Vi ser fram emot att höra från dig!


I denna rekrytering samarbetar vi med Cabeza AB. För att ställa frågor kring detta jobb vänligen kontakta rekryteringskonsult Malin Schultz:malin.schultz@cabeza.se. Sista ansökningsdag är den 6 december2018, vi hanterar dock ansökningar löpande. Din ansökan hanteras konfidentiellt.


Sökord: System Analyst, Aimpoint, jobb på Aimpoint, jobb som System Analyst, applikationskonsult, Application Consultant, ERP, affärssystem, ekonomi, marknad, kravställning, IT Business Analyst, Kravanalytiker, Affärssystemkonsult, ERP konsult, Business Controller, Jeeves, Super User, systemförvaltare, applikationsansvarig


Varaktighet Tillsvidare
Löneform Lön enligt överenskommelse

Klicka här för att söka jobbet

Cabeza

http://www.cabeza.se

Yrkesområde:

Data & IT

Anställning:

Heltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

27:e April 2019

Plats:

Malmö, Skåne

Liknande jobb på jobbaextra

Teknisk Support - Malmö Data & IT Skåne

Testuppdrag för dig som är en sann problemlösare Data & IT Skåne

IT-intresserad student sökes till SPAGO nanomedical AB ... Data & IT Skåne

Teknisk Support - Helsingborg Data & IT Skåne

Fälttekniker till Fujitsu i Malmö på deltid! Data & IT Skåne

Junior first line supportmedarbetare Data & IT Skåne

Studenter till extraarbete som Front line support Data & IT Skåne

0.16259217262268