Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Java-utvecklare? Take a HiQ!

Publicerades: 7:e November 2018 Sista ansökningsdagen: 21:e December 2018


Om uppdraget:
Vill du jobba i ett uppdrag som inte bara ligger i teknikens framkant utan även tar den framåt? Känner du att ha kul på jobbet ska vara som att befinna sig i en annan dimension? Vad sägs om innovativa uppdrag inom mjukvaruutveckling där endast ett fåtal företag får vara med? Låter detta som något för dig så ska du direkt söka till vår tjänst hos HiQ!

Hit söker du dig inte för att du bara vill ha en tjänst, hit söker du för att du vill få en ny och rolig vardag där du kombinerar nytta med nöje! HiQ är ett företag som sätter värdegrund och gemenskap i första rummet. Tillsammans blir deras härliga stämning och vassa kompetens det som gör att de står ut bland konkurrenterna på marknaden.

Som mjukvaruutvecklare hos HiQ kommer du dagligen få ett spännande utbyte av erfarenheter med andra skarpa kollegor samtidigt som du kommer att få ett stort förtroende redan från start. HiQ har en bred kundkrets med allt från simulatorutveckling för flygplan, jobb med framtidens IoT till heta start ups.

Vi söker dig som:
I denna process är det du som person som står i främsta rummet. Vi letar efter dig som vill ha en minst sagt dynamisk arbetsplats med sköna kollegor, arbetsuppgifter som är svåra att få tag på någon annanstans och en atmosfär som inte går att kopiera på andra företag. Vi tror att du som söker dig till tjänsten hos HiQ har någon form av ingenjörsexamen eller annan teknisk bakgrund, vill jobba i ett ambitiöst team samt har kunskaper inom Java. Självklart är fler språk och verktyg nödvändigt och meriterande men inget som inte går att lära sig.

Då HiQ håller på att bygga Javateam för större kundprojekt så kommer du att få ingå i ett team med en bra mix av seniora och juniora utvecklare. Du kommer att ges utrymme att lära samt alltid ha någon att fråga.

HiQ satsar stenhårt på din personliga och professionella utveckling genom utbildningar samt att du alltid omges av mycket kompetenta kollegor. Då HiQ jobbar i hela spannet från de mest front end-fokuserade projekten ner till minsta etta och nolla så finns det plats och utrymme för din passion i mjukvaruvärlden! För att passa in hos HiQ har du en skön personlighet som präglas av ett driv och en vilja att alltid lära dig nya saker. Förmågan att snabbt lösa problem och att ta egna initiativ beskriver dig som person. I centrum för ditt arbete hos HiQ står lagandan så vi förutsätter att du är en stark lagspelare som gillar att vinna!

Om Företaget:
HiQ har ungefär 1500 anställda i Sverige varav ca 120 jobbar på HiQ Ace-kontoren i Linköping och Norrköping. . Deras kunder finns representerade i många av de stora branscherna så som fordonsindustrin, myndigheter, flygindustrin, banksektorn, telekom m.m. Kärnan i HiQ:s verksamhet är att komma på, uppfinna och producera lösningar som förenklar samt förbättrar vardagen för alla. I dag så har HiQ 10 kontor i Norden samt ett kontor i Moskva.

Om anställningen:
Tjänsten är en del i Xameras Young Xperts-koncept som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären, det innebär att du är heltidsanställd hos Xamera den första tiden. Den fulla ambitionen är sedan att du ska gå över i en anställning hos HiQ. Xamera vill att du ska trivas på jobbet, du får därför en konsultchef som finns där för dig att bolla tankar och frågor med under din tid som Young Xpert. Efter Young Xpert-perioden hoppas vi att du vill fortsätta din karriär på HiQ! Xamera arbetar för att du ska utvecklas och finns som stöd i alla skeden för att guida dig i din karriär.

Xamera är karriärföretaget som specialiserar sig på att du ska hitta helt rätt i karriären inom IT- och tekniksektorn, hos Xamera finns ett urval av spännande karriärmöjligheter för alla Young Xperts!

Startdatum:
Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Allmän information till Xamera:
Ansök genom länken nedan eller skicka din ansökan och ditt CV direkt via mail till anders@xamera.se. Märk ansökningen med ”HiQ”. Detta uppdrag tillsätts löpande så ansök så snart som möjligt.


Varaktighet Tillsvidare


Ansökan skickas till anders@xamera.se

Xamera AB

www.xamera.se

Yrkesområde:

Teknik / Ingenjör / Drift

Anställning:

Heltid

Antal platser:

2

Sista ansökningsdag:

21:e December 2018

Plats:

Linköping, Östergötland

Fler annonser från samma företag

Frontend, entrepenörskap & teknik? Jobba som utveck... Östergötland

Utveckla dig och framtidens 5G tillsammans med Xamera! Data & IT Östergötland

Utveckla(s) mer! Sigma Technology söker mjukvaruutveckl... Teknik / Ingenjör / Drift Göteborg

Jobba som systemutvecklare på familjära IT-företaget Sy... Data & IT Östergötland

Erfaren .Net utvecklare till SYNLAB Data & IT Östergötland

Utvecklare inom medicinsk teknik hos Sectra i Örebro! Data & IT Örebro

Utveckla med Open Source! Data & IT Östergötland

Liknande jobb på jobbaextra

Sommarjobb: Montör Teknik / Ingenjör / Drift Östergötland

Sommarjobb: Kvalitet och Hållbarhet Teknik / Ingenjör / Drift Östergötland

0.18195390701294