Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Kundnära utvecklare till Netadmin!

Publicerades: 7:e November 2018 Sista ansökningsdagen: 7:e December 2018


Om uppdraget:

Känner du dig redo för en ny utmaning? Vill du ha en trygg arbetsgivare som samtidigt värdesätter den individuella prestationen? Vill du bli del av ett familjärt team med både junior och senior kompetens? Skulle du tycka att det var kul med kick-off i Åre eller säg Gdansk? Söker du ett ingenjörsdrivet företag där du kan göra skillnad? Om du svarat ja på frågorna så finns det inga tveksamheter om att du ska söka tjänsten hos Netadmin!

Hos leveransteamet kommer du få jobba med att kundanpassa produkten Netadmin Nine, ett administrationssystem för fibernätsägare. Du kollar på produktens funktionalitet inom ramverket som finns, för att sedan i dialog med kunden hitta den lösningen som passar er båda bäst. Du kommer att ha en varierande vardag som präglas av kundfokus och att hitta den perfekta lösningen. Din arbetsgrupp har en väldigt bra sammanhållning och man jobbar tillsammans för att nå bäst resultat. Du erbjuds en gedigen introduktion med en egen mentor för att du ska få de bästa förutsättningarna för att känna dig hemma så snabbt som möjligt. Här jobbar du i SCRUM med dagliga uppföljningar och nya sprintar varannan vecka. Netadmin är företaget som alltid sätter individen i fokus och som investerar i sina medarbetare!

Vi söker dig som:

Vi söker dig som exempelvis har läst dataingenjör, systemvetenskap eller liknande. Du kan både vara på jakt efter ditt första jobb men också ha några års erfarenhet för att passa bra in i rollen. Vi ser att du tycker att .NET är riktigt roligt och känner att du vill utvecklas vidare inom detta.

Hos Netadmin är dina utvecklingsmöjligheter stora och det kommer vara fokus på att just du ska ha det så bra som möjligt på jobbet. Du kommer att få jobba i en utvecklande miljö där all tidigare erfarenhet av servrar och nätverksmiljöer är meriterande men inte ett krav. Netadmins interna språk är engelska och därför är det viktigt att du känner att du både skriver och talar engelska flytande.

Om företaget:

Netadmin startade 2004 och är i dagsläget drygt 30 anställda. I Linköping hittar man huvudkontoret och här sitter ett 20-tal medarbetare. Netadmin utvecklar sin egna mjukvarulösning som möjliggör tillväxt och övergång till fibernät. Deras lösning gör att abonnenten får en bättre kvalité samt att störningar i fibernätet upptäcks och åtgärdas snabbare. Har du bredband hemma så har du helt säkert redan kommit i kontakt med Netadmins lösning utan att själv veta om det. Med över 10 års erfarenhet i ryggen har Netadmin nu kunder över hela världen som använder deras mjukvaruapplikation.

Om tjänsten:

Tjänsten är en del i Xameras Young Xperts-koncept som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären, det innebär att du är heltidsanställd hos Xamera de första 6 månaderna. Den fulla ambitionen är sedan att du ska gå över i en anställning hos Netadmin. Xamera vill att du ska trivas på jobbet, du får därför en konsultchef som finns där för dig att bolla tankar och frågor med under din tid som Young Xpert. Efter Young Xpert-perioden hoppas vi att du vill fortsätta din karriär på Netadmin! Xamera arbetar för att du ska utvecklas och finns som stöd i alla skeden för att guida dig i din karriär.

Xamera är karriärföretaget som specialiserar sig på att du ska hitta helt rätt i karriären inom IT- och tekniksektorn, hos Xamera finns ett urval av spännande karriärmöjligheter för alla Young Xperts!


Varaktighet Tillsvidare


Ansökan skickas till sarah@xamera.se

Xamera AB

Yrkesområde:

Data & IT

Anställning:

Heltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

7:e December 2018

Plats:

Linköping, Östergötland

Fler annonser från samma företag

Frontend, entrepenörskap & teknik? Jobba som utveck... Östergötland

Utveckla dig och framtidens 5G tillsammans med Xamera! Data & IT Östergötland

Utveckla(s) mer! Sigma Technology söker mjukvaruutveckl... Teknik / Ingenjör / Drift Göteborg

Jobba som systemutvecklare på familjära IT-företaget Sy... Data & IT Östergötland

Erfaren .Net utvecklare till SYNLAB Data & IT Östergötland

Utvecklare inom medicinsk teknik hos Sectra i Örebro! Data & IT Örebro

Utveckla med Open Source! Data & IT Östergötland

Liknande jobb på jobbaextra

Extraarbete IT-support - kvällar och helger Data & IT Östergötland

0.13875508308411