Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Green Cargo söker en projektledare till strategiavdelningen

Publicerades: 31:e Oktober 2018 Sista ansökningsdagen: 17:e April 2019


Engageras du att vara delaktig i att driva ett företags utveckling och har du ett strategiskt tankesätt?Har du tidigare hjälpt företag att växa och utveckla processer och arbetssätt samtidigt som du drivs av att coacha andra medarbetare?

Då har Green Cargo din nästa utmaning!

Green Cargo är mitt inne i en förändringsresa och söker en projektledare till strategiavdelningen. Strategiavdelningen ansvarar för att utveckla och hålla ihop företagets övergripande strategi samt att driva viktiga koncernövergripande projekt. Avdelningen har stor kontaktyta mot företagets ledningsgrupp och deras organisationer.

Arbetsuppgifter;
Green Cargo driver ett flertal stora projekt kring processer och arbetssätt där det finns förbättringspotential. Strategiavdelningen är en central del i detta förändringsarbete, och samordnar och rapporterar framdriften till Green Cargos ledningsgrupp.


Som projektledare på strategiavdelningen kommer du att bli involverad i det programkontor som samlar alla förbättringsinitiativ. Tillsammans med de ansvariga avdelningarna i linjen förväntas du vara med och stötta värdering av potentialer, forma angreppssätt och utmana planer. Arbetet kommer att rapporteras vidare strukturerat och regelbundet.

I denna roll kommer du att förklara komplexa samband på ett enkelt och överskådligt sätt. Du kommer även att presentera analys, slutsatser, och förslag på förbättringar såväl skriftligt som muntligt. I tjänsten ingår även att leda kollegor i att lösa problem, och på ett övertygande sätt få dem att arbeta mot gemensamma mål. Gott omdöme, modernt ledarskap och prestigelöst förhållningssätt är ett måste samt mycket god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer;
Vi söker dig som är Civilingenjör inom industriell ekonomi eller Civilekonom med inriktning mot strategi och management eller liknande. Du ska ha 3-4 års arbetslivserfarenhet, gärna med relevant branscherfarenhet. En bakgrund som managementkonsult och/eller erfarenhet av att driva förändringsarbete är meriterande. Du ska ha mycket god datorvana och väl bekant med MS Office Excel och Powerpoint. Du ska även ha mycket god kunskap i svenska såväl i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska.

För att trivas i denna roll och hos Green Cargo bör du vara självgående och besitta personlig mognad, samt vara initiativtagande. Du är nyfiken och drivs av en stark vilja att förbättra och du har en mycket god analytisk förmåga. Problemlösning ser du som en självklarhet samtidigt som du jobbar strukturerat. Du är van att angripa stora datamängder och ta fram förslag på nya modeller samt göra analyser baserat på hypoteser och behov. Vidare bör du ha vana av att både tänka operativt samt strategiskt kring lösningar.


Ansökan;
I denna rekrytering samarbetar Green Cargo med SJR. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Du söker tjänsten via www.sjr.se (http://www.sjr.se/)Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare på SJR, Anette Skantz 076-6471666. Välkommen med din ansökan!


Om företaget;
Green Cargo bär tillväxten, välfärden och jobben på företagets hjulaxlar. Green Cargo är logistikföretaget som bland annat kör lastbilshytter till Gent, möbler till Haparanda, tidningspapper till Frankfurt, mjöl till lokala bagerier, vin till middagsbordet och stålämnen till Borlänge. Pålitligt, tryggt och på utsatt tid.

Green Cargo kör 400 godståg varje dygn i Sverige och ersätter därmed 10 000 lastbilstransporter på vägnätet. I vårt nätverk trafikerar vi 270 platser i Sverige och Norge och med partners når vi hela Europa. Kunderna erbjuds möjligheten att märka sina transporter med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval. Green Cargo ägs av svenska staten. Koncernen har 1 900 anställda och en årsomsättning på 4,3 miljarder SEK (2017). Vi har 360 lok och 5000 vagnar.


Varaktighet Tillsvidare
Löneform Lön enligt överenskommelse

Klicka här för att söka jobbet

SJR

http://www.sjr.se/

Yrkesområde:

Admin / Ekonomi

Anställning:

Heltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

17:e April 2019

Plats:

Solna, Stockholm

Fler annonser från samma företag

Kvalificerad ekonomiassistent för ett omgående uppdrag Admin / Ekonomi Göteborg

Redovisningsekonom till vår kund i centrala Göteborg Admin / Ekonomi Göteborg

Redovisningskonsult till Resursgruppen i Stockholm Admin / Ekonomi Stockholm

Tidsam söker ekonomiassistent till kundreskontran med k... Admin / Ekonomi Stockholm

Projektadministratör med inriktning mot fakturering til... Admin / Ekonomi Stockholm

Redovisningsekonom till Fora Admin / Ekonomi Stockholm

SJR söker erfarna Ekonomikonsulter för interimsuppdrag Admin / Ekonomi Stockholm

Liknande jobb på jobbaextra

Extrajobba med läxhjälp, matematik, Österåkers kommun Admin / Ekonomi Stockholm

Extrajobba med läxhjälp, Inför högskoleprovet, Bromma Admin / Ekonomi Stockholm

Extrajobba med läxhjälp, generell hjälp, Norrtälje Admin / Ekonomi Stockholm

Extrajobba med läxhjälp, Matte och generell hjälp, Hani... Admin / Ekonomi Stockholm

Administrativ assistent till hotell och restaurangbrans... Admin / Ekonomi Stockholm

Deltidsjobb som VD-assistent hos spännande kund med ret... Admin / Ekonomi Stockholm

Meriterande extrajobb som kontorsassistent Admin / Ekonomi Stockholm

0.10744094848633