Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Förskollärare till PEPPARN i Örebro

Publicerades: 7:e September 2018 Sista ansökningsdagen: saknas


Vi söker en förskollärare som vill vara med och utveckla en av våra fantastiska förskolor i Örebro. Vi arbetar i pedagogiska team och våra 50 barn är organiserade i små grupper utifrån ålder.

VEM ÄR DU?
Du är en trygg och ansvarstagande förskollärare som brinner för ditt yrke och har ett förhållningssätt och bemötande som stämmer väl överens med vår värdegrund CARE; Competence, Ambitious, Respect, Energetic. Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument samt att du har förmågan att omsätta dem i den dagliga verksamheten och undervisningen. Du är en lösningsinriktad, positiv och driven person med ambitioner och arbetsglädje. Du tycker om att leda, ta ansvar och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Du har också god förmåga att skapa trygga föräldrar och kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med dina kollegor ska du leda och utveckla verksamheten enligt Läroplanen samt Norlandia förskolors Pedagogiska koncept. Du arbetar alltid för barnets bästa i fokus. Kunskap och Innovation är ledord i vår verksamhet och vi erbjuder barnen "Nya upptäckter - varje dag!" Detta betyder att du är en medforskande pedagog och lyhörd för barnens intressen. Tillsammans med övriga förskollärare och förskolechef bildar du förskolans kvalitetsteam som ständigt strävar mot att utveckla bästa möjliga förskola för barnen. Utifrån vår verksamhetsplan ansvarar du för att det sker ett systematiskt kvalitetsarbete på avdelningen, där du tillsammans med arbetslaget planerar, utvärderar och reflekterar. Lärandet synliggörs genom pedagogisk dokumentation och du arbetar aktivt för att skapa stimulerande och utvecklande lärmiljöer. Du har ett gott förhållningssätt till barn, föräldrar och kollegor som präglas av tron på att alla vill och kan. Du har en god samarbetsförmåga där du har en vilja att delge och lära, samt tar ansvar för att skapa en god arbetsmiljö genom en positiv inställning och energirik arbetsglädje.

ÖVRIGT
Vi erbjuder möjlighet till ferietjänst med förtroendetid, kontinuerlig kompetensutveckling och pedagogiska måltider, arbetskläder, friskvårdsbidrag och självklart kompetenta och professionella kollegor.

OM OSS
Norlandia är en internationell aktör som driver förskolor, skolor, äldreomsorg och patienthotell i Sverige, Norge, Finland och Nederländerna. Våra förskoleverksamheter utgår från barnens delaktighet, inflytande och intressen. Våra förskolor utvecklas kontinuerligt genom närvarande, engagerade pedagoger som tillsammans provar nya perspektiv samt genom att kontinuerligt utvärdera och utveckla våra arbetssätt och koncept. Vår pedagogiska vision "livslång lust att leka och lära" genomsyrar hela verksamheten och innebär att vi ser barnens förmågor och kompetenser. Vi tror på det kompetenta barnet och vill stimulera deras nyfikenhet och ge dem en meningsfull dag. Varje dag ska vara fylld med glädje, lärande, lek och magiska ögonblick! Vi är en hälsofrämjande förskola och har en egen kock som gör maten från grunden samt erbjuder familjerna tjänster som tex matlådor och barnvakt för att underlätta vardagen.

Arbetsgivarens webbplats
http://www.norlandiaforskolor.se och www.pepparn.norlandiaforskolor.se

Varmt välkommen att maila dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev till oss. Intervjuer sker fortlöpande så vänta inte med din ansökan! Tillträde enligt överenskommelse.


Varaktighet Tillsvidare
Löneform Månadslön. Möjlighet till ferieavtal enligt lokalt kollektivavtal för förskollärare. Även möjlighet till semestertjänst.


Ansökan skickas till anna.israelsson@norlandia.com

Norlandia Förskolor Kids2Home

www.pepparn.norlandiaforskolor.se

Yrkesområde:

Utbildning

Anställning:

Heltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

saknas

Plats:

Örebro, Örebro

Fler annonser från samma företag

Förskollärare till PEPPARN i Örebro Utbildning Örebro

Liknande jobb på jobbaextra

Medtränare för barnidrott Utbildning Örebro

0.35063004493713