Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Förskollärare till Pysslingen Förskolor - Hedvigslund

Publicerades: 5:e Oktober 2018 Sista ansökningsdagen: 4:e December 2018


Inom Pysslingen Förskolor vet vi hur vi får barn att blomstra, trivas och utvecklas. Det är våra pedagogers drivkraft – på varenda förskola. Ända sedan starten för 30 år sedan är siktet inställt på att skapa en förskola som är stimulerande och inspirerande där grunden är barnets naturliga upptäckarglädje, vetgirighet och nyfikenhet. Vi erbjuder en mångfald av olika pedagogiska inriktningar och metoder så att varje barn får rätt stimulans varje dag. Gemensamt för alla våra förskolor, oavsett geografi och pedagogisk inriktning är att vi möter och behandlar alla barn med respekt och ett genuint engagemang. Mötet med barnet är A och O för oss – och det märks. Vi har idag över hundra förskolor i Stockholm, Mälardalen och Skåne.

”Du vet vad jag behöver. Jag vill känna mig trygg på förskolan så att jag kan leka i samspel med andra. Jag vill ha dig nära, så att jag kan ställa frågor och funderingar som dyker upp i mina lekar. När jag upptäcker saker, finns du där för att utmana mig i min lek och visa mig saker jag aldrig har sett eller upplevt tidigare. Du ger mig möjlighet till lärande och visar mig vägen. Du gör varje dag till en lustfull upptäcktsfärd. Jag lär mig av dig och kan i min takt få utvecklas på förskolan, så att jag en dag kan känna mig redo att börja i skolan.”

Är du den som känner igen dig själv i ovanstående text och är du utbildad förskollärare? Då är det dig vi söker! Du som kan utmana varje barn utifrån sina förutsättningar. Du som kan ditt uppdrag och är stolt över att vara förskollärare. Du som använder dig av lärmiljön för att skapa lärande-tillfällen. Du som gläds när du får se barn växa och utvecklas till självständiga individer. Du som tycker att du har världens viktigaste och roligaste uppdrag – ja dig söker vi!

Känner du igen dig själv? Hör av dig!

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med nyfikna barn som gör varje dag till en upptäcktsfärd. Ett arbete där du har världens viktigaste och roligaste uppdrag. Hos oss får du arbetskläder, friskvård och möjlighet till kompetensutveckling. Inom Pysslingen Förskolor har vi flera olika forum som syftar till kompetensutveckling, bland annat har medarbetarna möjlighet att utvecklas inom olika läroplansområden via våra Helpdesk (workshops och föreläsningar), via våra olika utvecklingsgrupper inom förskoleområdet, genom att ansöka till försteförskollärare eller trainee och utifrån egna förslag på utveckling i samverkan med vår utvecklingschef på förskolan.

Hedvigslunds förskola är en relativ ny förskola med närhet till naturen. Vi är organiserade i fem arbetslag som samverkar med varandra. Vi har en egen kock och är KRAV-certifierade som erbjuder ekologiska och KRAV-märkta produkter. Vi skapar föränderliga lärmiljöer både ute som inne där varje barn får möjlighet att möta nya utmaningar dagligen och där vi tar tillvara på barnens nyfikenhet och utforskande.

Tillsammans med barnen blir varje dag en lärorik upptäcktsfärd!

Är du den vi söker?

Denna tjänst är en tillsvidare anställning med inledande provanställning på 6 månader. Tillträdesdag sker i överenskommelse med medarbetaren. Vi kommer att påbörja urvalsprocessen relativt omgående så skicka gärna in din ansökan redan idag. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Har du frågor angående tjänsten så är du välkommen att kontakta biträdande förskolechef Charlotte Regnér, charlotte,regner@pysslingen eller 072-2138558. Beställ gärna redan idag utdrag ur belastningsregistret då det vanligtvis tar två veckor att få det hemskickat.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Pysslingen Förskolor är den del av AcadeMedia-koncernen som är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.pysslingen.se eller www.academedia.se.


Varaktighet Tillsvidare
Löneform Enligt överenskommelse

Klicka här för att söka jobbet

Pysslingen Förskolor

http://www.pysslingen.se/

Yrkesområde:

Utbildning

Anställning:

Heltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

4:e December 2018

Plats:

Nacka, Stockholm

Fler annonser från samma företag

Vill du jobba extra som timvikarie på Förskolan Söderku... Extrajobb / Övrigt Stockholm

Förskollärare till en av våra förskolor i Älta Utbildning Stockholm

Pysslingen Kruset söker en Barnskötare! Extrajobb / Övrigt Skåne

Erfaren barnskötare till Förskolan Nytorget Extrajobb / Övrigt Stockholm

Vill du jobba extra som timvikarie på våra förskolor i ... Extrajobb / Övrigt Stockholm

Kock till Förskolan Lövhagen Stockholm

Förskollärare till Pysslingförskolan Pomperipossa Utbildning Västmanland

0.13075399398804