Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Supporttekniker till Delecsys!

Publicerades: 10:e Oktober 2018 Sista ansökningsdagen: 24:e Oktober 2018


Är du studerande och på jakt efter ett meriterande extrajobb inom IT och support? Vill du arbeta i en familjär miljö på ett mindre bolag som ligger i framkant när det kommer till tekniska helhetslösningar? Ta då chansen och sök tjänsten som Supporttekniker hos Delecsys redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Delecsys räkning en Supporttekniker till sitt kontor i centrala Göteborg. Kontoret är beläget i fräscha lokaler ett stenkast från Göta älv. Det är ett deltidsuppdrag där du tillsammans med din närmsta chef lägger upp ett flexibelt schema vecka för vecka. Ambitionen är att du ska kunna arbeta förmiddagar 3-4 gånger i veckan. Förhoppningen är att du skall trivas så bra att du vill och får möjlighet att arbeta på heltid efter avklarade studier.

Som Supporttekniker på Delecsys blir din uppgift att stötta upp teknikerna i deras arbete både på kontoret men ibland även ute hos deras kunder. Du kommer ha en varierad tjänst där du bland annat tar emot ärenden från kunder, utför enklare installationer ute hos kunder, hanterar backupper, skrivare, nätverk, viruskydd etc. Detta innebär såklart att du kommer lära dig otroligt mycket och det finns stora utvecklingsmöjligheter inom bolaget.

ARBETSUPPGIFTER
Som Supporttekniker kommer du arbeta med att stötta upp teknikerna i det dagliga arbetet till deras kunder. Du kommer i ett ärendehanteringssystem att registrera vad som behöver åtgärdas hos kund och i vissa enklare fall lösa problemet direkt med kunden. Ofta handlar det om att registrera ärendet, framföra det till teknikerna och efter dialogen återkoppla till kunden. Tjänsten passar därför dig som har ett stort och genuint IT-intresse och som uppskattar att leverera hög servicenivå gentemot kund.

Du kommer till exempel att:


* Ha kontakt med kunder i den dagliga driften
* Utföra leverans av datorer, installation av skrivare och liknande på plats hos kund
* Arbeta med nätverk, swichar och brandväggar


VI SÖKER DIG SOM
* Studerar en eftergymnasial utbildning inom IT och har minst 1 år kvar
* Har ett stort data- och teknikintresse med grundläggande kunskap inom Microsoft, Office-paketet, installation av olika system och nätverk
* Ser förstklassig service som en självklarhet
* Är obehindrad i svenska & engelska i både tal och skrift, då kundkontakt sker i båda språk
* Har B-körkort- Delecsys står för bil till uppdrag hos kund

Det är meriterande om du har kunskap om databaser.

Som person är social, positiv och uppskattar att ta dig an nya utmaningar. Du är ansvarstagande, strukturerad, tar gärna egna initiativ och strävar efter att ständigt utvecklas. Vidare är du en lagspelare som trivs med att arbeta i ett team. Du är inte rädd för att ta upp telefonen och prata med kunder, ser dig själv som kommunikativ och har ett professionellt förhållningssätt.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid, efter överenskommelse
* Placering: Centrala Göteborg
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Delecsys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.


INFORMATION OM FÖRETAGET
Delecsys är ett konsultbolag som grundades 1997 med sitt huvudkontor i Göteborg. De är specialinriktade på att hjälpa kunder med expertkompetens inom områden som Databas, Lagring, Backup, Nätverk, Säkerhet, Server, Drift och Övervakning. De arbetar med IT infrastruktur där de tar ett helhetsgrepp runt IT. Delecsys agerar även som aktiv partner och utvecklar deras kunders verksamhet så de kan arbeta smartare och enklare.


Varaktighet 6 månader eller längre
Löneform Enligt avtal

Klicka här för att söka jobbet

Academic Work

http://www.academicwork.se

Yrkesområde:

Anställning:

Deltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

24:e Oktober 2018

Plats:

Göteborg

Fler annonser från samma företag

Digital Art Director till Impera Media / Kultur / Reklam Örebro

Teknisk support med erfarenhet av VVS Admin / Ekonomi Skåne

Junior C#/C++ developer to tech heavy Carmenta! Data & IT Göteborg

Studiesadministratör sökes! Admin / Ekonomi Göteborg

Deltidsjobb som lagerarbetare hos Beijer byggmaterial Industri / Transport Örebro

Account Managers till vårt Jönköpingskontor – Testa om ... Försäljning / Butik Jönköping

DISTRIBUTÖRER SÖKES TILL VTD! Industri / Transport Göteborg

Liknande jobb på jobbaextra

Extrajobb som assistent till spelintresserad kille i Ha... Extrajobb / Övrigt Stockholm

Sommarjobbare som styckare till butik i Skara Försäljning / Butik Skaraborg

Noggrann administratör till Janssen i Solna Admin / Ekonomi Stockholm

Glada säljare för Norsk Lax - Se filmen Försäljning / Butik Stockholm

Timvikarier inom äldreboende och hemtjänst, Örgryte-Här... Göteborg

DISTRIBUTÖRER SÖKES TILL VTD! Industri / Transport Göteborg

Sjuksköterskor till Ljungby hemsjukvården Vård / Hälsa / Skönhet Kronoberg

0.19660401344299