Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Bar och Servitris till O'Learys på Stockholm Central

Publicerades: 11:e September 2018 Sista ansökningsdagen: 31:e December 2018


SSP, The Food Travel Experts, är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om drygt fem miljoner kunder varje vecka. Företaget har verksamhet på fler än 140 flygplatser och 250 järnvägsstationer samt driver över 2 150 enheter i mer än 30 länder över hela världen. SSP har en bred portfölj av över 200 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Bonne Journée, Pizza Hut, Caviar House & Prunier samt det ledande japanska varumärket Ajisen Ramen, liksom attraktiva koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och Bambini Wine Room i Sydney.

Vad gör rollen som Servitris på O'Learys på Stockholm Central spännande?
O'Learys är en casual dining restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O'Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O'Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O'Learys som varumärke.

Vi erbjuder en spännande, stimulerande och föränderlig arbetsmiljö där du får ansvar från första dagen. Om du visar positiva resultat och ambition är dina karriärmöjligheter på oändliga.

Övergripande roll och arbetsuppgifter:
Som servitris arbetar du tillsammans med ett engagerat team och tillsammans levererar vi hög kvalitet, förstaklassig service, och trevlig atmosfär. Din huvudsakliga uppgift är att servera våra gäster men du är inte rädd för att hugga i där det behövs.

Profil:
Vi söker dig som är sportintresserad och som tycker om att leverera förstaklassig service.

Du är serviceinriktad, positiv och alert med god samarbetsförmåga. För att bli framgångsrik i denna roll tror vi att du har arbetat med servering på restaurang eller inom hotell, butik eller Cafe i minst 1 år.

Du arbetar i skift och arbete på kvällar och helger förekommer.

Låter detta som din nästa utmaning?

Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

O'Learys Bar & Restaurant - är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg av krögarprofilen Jonas Reinholdsson. Idag finns över 120 restauranger i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Turkiet, Förenade Arabemiraten, Singapore, Kina och Vietnam. Den totala omsättningen uppgick 2015 till 1,85 miljarder kronor. Som partner till svenska FN-förbundet driver O'Learys CSR-programmet Meal4Meal, vilket hittills har bidragit till 1,4 miljoner skolmåltider i DR Kongo och Etiopien. Under 2014 och 2015 blev O'Learys nominerat som Gasellföretag av Dagens Industri och prisades 2014 som ett av Sveriges superföretag av Veckans Affärer och Bisnode. O'Learys kärnvärden är Fair, Passionate, Proud. Mer information hittar du på www.olearys.se.


Varaktighet Tillsvidare
Löneform Fast lön

Klicka här för att söka jobbet

Scandinavian Service Partner

http://www.ssp.se

Yrkesområde:

Hotell / Restaurang

Anställning:

Deltid

Antal platser:

3

Sista ansökningsdag:

31:e December 2018

Plats:

Stockholm, Stockholm

Fler annonser från samma företag

Unit Manager till SSP på Landvetter Admin / Ekonomi Göteborg

Bar och Servitris till O'Learys på Stockholm Central Hotell / Restaurang Stockholm

Liknande jobb på jobbaextra

Servitris / Servitör till julbord Hotell / Restaurang Stockholm

Serveringspersonal med erfarenhet av a la carte och/ell... Hotell / Restaurang Stockholm

Flera lediga extrajobb som receptionist för dig som stu... Hotell / Restaurang Stockholm

Ambulerande receptionist, extra vid behov Hotell / Restaurang Stockholm

Studenter sökes till extrajobb inom kontor julen 2018! Hotell / Restaurang Stockholm

Leklandsvärdar till Barkarby Hotell / Restaurang Stockholm

Givande & varierat deltidsjobb i reception! Hotell / Restaurang Stockholm

0.36777997016907