Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Är du student med erfarenhet av visual merchandising?

Publicerades: 8:e September 2018 Sista ansökningsdagen: 8:e Oktober 2018


Brinner du för butikskommunikation som påverkar kundupplevelsen? Ser du dig själv som en inspiratör? Som kursledare hos Folkuniversitetet kommer du leda kursdeltagarna mot deras resa som diplomerade visual merchandisers. Utbildningen sker vid 20 tillfällen, en gång i veckan. Intressant? Vi arbetar med löpande urval så sök redan nu!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en driven student eller dig som har ett annat arbete på minst 50%, som har erfarenhet av visual merchandising. Folkuniversitetet driver folkbildning samt vuxenutbildning och finns på ett hundratal orter i Sverige.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Folkuniversitetet Umeå. Uppdraget är ett extrajobb vid sidan av studierna, var du förväntas arbeta onsdagar 13:00-17:45 med start 16 september och sträcker sig fram till 2019-02-19.

ARBETSUPPGIFTER
Som kursledare kommer du ansvara för att utforma innehållet en 20-veckors kurs för en grupp på 8-15 personer. Du kommer att få ett grundupplägg att utgå från och fylla lektionerna med innehåll.

Kursen utförs i syfte att utbilda kursdeltagarna till diplomerade visual merchandisers. Kursdeltagarna ska lära sig de kunskaper som behövs för att arbeta inspirerat med försäljning och marknadsföring i en säljmiljö. Du kommer att leda gruppen från vision till upplevelse i butik. Kursdeltagarna förväntas varva teori med praktiska övningar. Ämnen som behandlas är exempelvis hur man skapar windowdisplays, planering av kampanjer och kundens behov. Folkuniversitetet förser dig med en kursplan, men det är du som kursledare som ansvarar för planering av upplägget på kursen. Det är fördelaktigt om du har ett kontaktnät inom klädbranschen. Detta då du har möjlighet att bjuda in gästföreläsare och kontakta butiker för att anordna praktiska uppgifter för kursdeltagarna, exempelvis skyltning och exponering i butik.

Du kommer till exempel att:


* Utforma inspirerande kursinnehåll till lektionerna, både praktiska och teoretiska
* Utbilda kursdeltagare
* Kontakta externa partners, exempelvis gästföreläsare och butiker där kursdeltagarna kan utföra praktiska uppgifter


Tjänsten passar dig som är kreativ och lite pedagogiskt lagd, som trivs med att arbeta med frihet under ansvar.. För att trivas i rollen tror vi även att du har en god relationsskapande förmåga och drivs av att inspirera andra. Du ska trivas med att ta egna beslut och planera ditt arbete.

VI SÖKER DIG SOM
* Är studerande och kommer vara det under tiden som uppdraget pågår, eller har ett annat arbete med minst 50% omfattning


* Har erfarenhet av visual merchandising via studier eller arbete
* Mycket goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift eftersom all undervisning sker på svenska


Det är meriterande om du…


* Är utbildad pedagog
* Har erfarenhet av att handleda, utbilda eller föreläsa
* Fördel om du har kontakter inom klädbranschen då du förväntas kontakta butiker för att anordna praktiska uppgifter för kursdeltagarna


Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, då vi tror att en entusiasmerande person med stort driv kommer trivas i rollen och samtidigt inspirera kursdeltagarna. Du är kreativ och har en god muntlig kommunikativ förmåga var kommunikationen är tydlig och pedagogisk. Vidare ser vi att du är strukturerad och har en god självgående förmåga där du inte räds att ta egna initiativ.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: 16/9-2018
* Omfattning: En dag i veckan (onsdagar i 20 veckor) t.om. 19/2 2019
* Placering: Umeå
* Sök tjänsten genom att klicka på 'Ansök' nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Academic Work under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!


OM OSS

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Yrkeshögskoleutbildning är en eftergymnasial utbildningsform som kombinerar teoretiska studier och stark arbetslivsanknytning. Utbildningarna erbjuds inom branscher där det finns en uttalad efterfrågan på kompetens. Utmärkande för Folkuniversitetets yrkeshögskola är att de företag och organisationer som är knutna till utbildningarna är aktiva när det gäller såväl planering som genomförande av utbildningarna.


Varaktighet 6 månader eller längre
Löneform Enligt avtal

Klicka här för att söka jobbet

Academic Work

http://www.academicwork.se

Yrkesområde:

Media / Kultur / Reklam

Anställning:

Deltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

8:e Oktober 2018

Plats:

Umeå, Västerbotten

Fler annonser från samma företag

Kundansvarig med personalansvar sökes till Assistansbol... Örebro

Digital Art Director till Impera Media / Kultur / Reklam Örebro

Student till meriterande och långsiktigt deltidsjobb på...

EXTRAJOBBA FLEXIBELT – FÅ ERFARENHET SOM LÄRARVIKARIE O... Admin / Ekonomi Stockholm

EXTRAJOBBA FLEXIBELT – FÅ BRED ERFARENHET INOM EVENT OC... Försäljning / Butik Uppsala

Rådgivande säljare till Mindset, ett av Sveriges främst... Försäljning / Butik Stockholm

Marknadsassistent till Tarkett Försäljning / Butik Stockholm

Liknande jobb på jobbaextra

Är du student med erfarenhet av visual merchandising? Media / Kultur / Reklam Västerbotten

0.38221907615662