Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Extrajobb som simlärare

Publicerades: 10:e Augusti 2018 Sista ansökningsdagen: 24:e Augusti 2018


Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Stockholm är staden med ett stort och varierat utbud av idrotts-, motions- och friskvårdsaktiviteter. Stockholmare i alla åldrar kan röra på sig och må bra, ute och inne och året runt. Idrottsförvaltningen är en del av Stockholms stad och vårt huvuduppdrag är att skapa förutsättningar så att ännu fler stockholmare kan bli fysiskt aktiva. Vi har ansvar att driva och utveckla stadens hundratals idrottsanläggningar: sim- och idrottshallar, utegym, motions- och skidspår, idrottsplatser, ishallar, ridanläggningar, skateparker med mera. Genom verksamhet i anläggningarna, organiserad föreningsidrott och möjlighet till spontanidrott ser vi till att det finns aktiviteter för alla och vi fokuserar särskilt på barn och ungdomar. Vi ansvarar även för bidrag till föreningar, friluftsverksamhet, fiskevård, båtfrågor och mycket mer.
På Idrottsförvaltningen vill vi leva som vi lär. Vi är en hälsodiplomerad arbetsplats och bedriver ett omfattande internt hälsofrämjande arbete. Välkommen till en mångsidig och inspirerande arbetsplats!Inför hösten 2018 behöver vi simlärare till flera av våra anläggningar.

Arbetet som simlärare
Tillsammans med en kollega leder du simskoleundervisning för barn, ungdomar och vuxna med olika kunskapsnivåer. Du håller även simundervisning för skolklasser och har ibland anpassade kurser för våra prioriterade målgrupper.

Du har ett helhetsansvar för undervisningen och är delaktig i både planering, genomförande och uppföljning av aktiviteterna.

På alla anläggningar finns även en person som är simskoleansvarig och samordnar simlärarna samt har det övergripande ansvaret för simskoleundervisningen.

Vem är du?
Du vill vara en aktiv del i idrottsförvaltningens uppdrag att få fler stockholmare i rörelse. Som simlärare gör du det genom att vara engagerad i dina elevers kunskapsutveckling och ha ett välkomnande sätt emot alla. 

Du behöver vara duktig på att entusiasmera andra och kunna anpassa ditt arbetssätt efter gruppens förutsättningar och behov. Du är ansvarstagande och kan skapa ordning och trygghet i en grupp. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med barn eller unga, kanske från föreningslivet?

Du ska: 

- Helst vara 18 år fyllda.
- Gärna utbildad simlärare, möjlighet till intern utbildning finns hos oss.
- Behärska svenska i tal och skrift för att obehindrat kunna kommunicera med simskoleelever och föräldrar och skriva enklare anteckningar.
- Vara simkunnig.

Under rekryteringsprocessen kommer du att få genomgå ett simkunnighetsprov som består i att falla i på djupt vatten och sedan simma 200 meter varav 50 meter på rygg. Du behöver också klara ett djupdyk på mellan 2 och 5 meter, beroende på vilken anläggning du arbetar på.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt
För denna anställning tillämpar vi lämplighetsprövning och kommer att begära utdrag ur polisens belastningsregister innan tillsättning. Eftersom handläggningstiden är lång ber vi dig att redan nu begära ett registerutdrag för arbete med barn i annan verksamhet än skola och barnomsorg via polisens hemsida.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Varaktighet 3 - 6 månader
Löneform Timlön

Klicka här för att söka jobbet

Stockholms Stad, Idrottsförvaltningen

Yrkesområde:

Utbildning

Anställning:

Deltid

Antal platser:

10

Sista ansökningsdag:

24:e Augusti 2018

Plats:

Stockholm, Stockholm

Fler annonser från samma företag

Extrajobb som simlärare Utbildning Stockholm

Liknande jobb på jobbaextra

Medtränare till fotbollskolan Fotbollskul Utbildning Stockholm

Balettledare/dansledare till Aktiv Ungdom Utbildning Stockholm

Ledare till Teckning/målarkurs för barn Utbildning Stockholm

Extrajobb- hemspråksundervisning i nederländska, Stockh... Utbildning Stockholm

Idrott som extrajobb? Be Sporty söker ledare för barn t... Utbildning Stockholm

Gör skillnad! Extrajobb för studenter! (Angered) Utbildning Stockholm

Extrajobba med läxhjälp, engelska åk 6, Älvsjö Utbildning Stockholm

0.39901995658875